Advocaat arbeidsrecht Den Haag

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Den Haag en op zoek naar een betaalbare en deskundige advocaat arbeidsrecht in Den Haag? Zoekt u dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het juiste adres. Wij brengen u in contact met de juiste advocaat arbeidsrecht in Den Haag, iemand die u kan bijstaan met raad en daad.

Advocaat arbeidsrecht Den Haag – Onderwerpen waarbij we u kunnen helpen

Bent u op zoek naar een goede advocaat in Den Haag op het gebied van arbeidsrecht? Verweij Juristen helpt u verder. Onze samenwerkende advocaten arbeidsrecht (Den Haag) kunnen u bijstaan, als particulier en ondernemer, bij de volgende zaken:

 • Ontslag op staande voet
 • Ontslag met wederzijds goedvinden
 • Collectief ontslag
 • Reorganisatie
 • Arbeidscontracten, arbeidsovereenkomsten laten opstellen
 • Concurrentiebeding
 • Relatiebeding
 • CAO gerelateerde zaken

Waarom Verweij Juristen?

 • Landelijke Dekking
 • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
 • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
 • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
 • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Waarom Verweij Juristen?

Als u ontslagen wordt, komt er veel op u af. Het wegvallen van een vast inkomen brengt veel onzekerheid met zich mee. Wellicht vraagt u zich af of de gronden voor uw ontslag terecht zijn geweest en of u uw ontslag kunt aanvechten. Een specialist in arbeidsrecht en ontslag uit ons team van samenwerkende arbeidsrecht advocaten (Den Haag), kan voor u bepalen op welke punten een goed verweer te voeren is en brengt dit optimaal naar voren. Wij kijken hierbij zowel naar de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Ons team van samenwerkende arbeidsrecht advocaten in Den Haag heeft een geruime kennis van de jurisprudentie in arbeidsrecht. Hierdoor kunnen wij goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat de mogelijkheden voor u zijn. 

Daarnaast kunnen ook wij als juristen u helpen om tot een schikking te komen met uw werkgever. U kunt hierbij denken aan het vervangen van uw ontslag door een beëindiging met wederzijds goedvinden, de zogenaamde vaststellingsovereenkomst. Uiteraard zullen wij tot het uiterste gaan om uw recht op WW veilig te stellen. Wij stoppen niet voordat wij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Hoeveel betalingen in loon en een eventuele ontslagvergoeding nog bereikt kunnen worden, is mede afhankelijk van hoe sterk uw zaak is. Om deze reden is het verstandig om een jurist of een van onze samenwerkende advocaten arbeidsrecht in te schakelen met verstand van zaken. Verweij Juristen staat u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan een van onze samenwerkende advocaten arbeidsrecht in Den Haag voorleggen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons.

We kunnen u ook van juridische hulp voorzien bij een dreigend ontslag en u direct advies op maat geven.

Gratis arbeidsrecht advies in Den Haag

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor ieder contact met u de teller te laten lopen. In onze ogen is een goede prijs- en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies, in tegenstelling tot veel advocatenkantoren, bij ons geheel vrijblijvend. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we onze kosten laag kunnen houden. En dat ziet u weer terug in de prijs. Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het juiste adres.