Advocaat strafrecht Alphen aan den Rijn

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Alphen aan den Rijn en op zoek naar een deskundige en betaalbare strafrechtadvocaat Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres voor een strafrecht advocaat Alphen aan de den Rijn.

Het strafrecht is een rechtsgebied dat ver ingrijpende gevolgen op uw dagelijkse leven kan hebben, indien u hiermee onverhoopt in aanraking komt. Een overheidsoptreden als een aanhouding, voorlopige hechtenis of een huiszoeking zijn ingrijpende gebeurtenissen. Dergelijke situaties hebben niet enkel op u maar ook op uw directe omgeving een grote impact en kunnen dan ook voor veel onrust in de persoonlijke sfeer zorgen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Strafrecht advocaat Alphen aan den Rijn

Daarnaast hebben de Strafrecht advocaat Alphen aan den Rijn binnen ons samenwerkingsverband ruime kennis van de jurisprudentie in het strafrecht. Daarom kunnen zij goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is. Indien er over wordt gegaan tot vrijspraak stellen zij dan ook alles voor u in het werk om een gepaste schadevergoeding te vorderen, bijvoorbeeld wanneer uw in beslag genomen zaken ten onrechte zijn vernietigd, u niet verder vervolgd wordt of wanneer u bent vrijgesproken.

Gratis deskundig advies over strafrecht

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Een Advocaat strafrecht Alphen aan den Rijn vervolging heeft dan ook nagenoeg altijd verstrekkende gevolgen. Te denken valt aan het voldoen van een hoge geldboete, een langdurige ontzegging van de rijbevoegdheid of het uitzitten van een gevangenisstraf. Daarbij kunt u langdurig last hebben van een strafblad indien u daadwerkelijk veroordeeld wordt voor een strafbaar feit. Het hebben van een strafblad kan direct nadelige gevolgen hebben voor de uitoefening van bepaalde beroepen.

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie. Een eerste advies is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend.