Strafrecht advocaat Den Bosch

Bent u gevestigd in Den Bosch als particulier of ondernemer en op zoek naar een deskundige en betaalbare strafrechtadvocaat in Den Bosch? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Het strafrecht is een rechtsgebied dat ver ingrijpende gevolgen op uw dagelijkse leven kan hebben, indien u hiermee onverhoopt in aanraking komt. Een overheidsoptreden als een aanhouding, voorlopige hechtenis of een huiszoeking zijn ingrijpende gebeurtenissen. Dergelijke situaties hebben niet enkel op u maar ook op uw directe omgeving een grote impact en kunnen dan ook voor veel onrust in de persoonlijke sfeer zorgen. Daarom raden wij altijd een strafrechtadvocaat in Den Bosch aan.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Een strafrechtelijke vervolging heeft dan ook nagenoeg altijd verstrekkende gevolgen. Te denken valt aan het voldoen van een hoge geldboete, een langdurige ontzegging van de rijbevoegdheid of het uitzitten van een gevangenisstraf. Daarbij kunt u langdurig last hebben van een strafblad indien u daadwerkelijk veroordeeld wordt voor een strafbaar feit.

Gratis advies over strafrecht advocaat Den Bosch

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Om welk probleem het ook gaat: in het strafrecht advocaat Den Bosch draait het altijd om mensen. Een goede behandeling van uw zaak begint dan ook met een goed persoonlijk contact met u als cliënt. Of u nu ondernemer bent of particulier, werknemer of werkgever, onze samenwerkende strafrecht advocaat specialisten in Den Bosch staan u graag bij in de soms moeilijke verhoudingen die er tussen burger en overheid kunnen ontstaan. In alle gevallen zoeken zij naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost. Zij kijken daarbij zowel naar de inhoud en de feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Uiteraard stoppen zij niet voordat zij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Kortom zij staan u graag bij in deze voor u moeilijke tijden.

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie. Een eerste advies is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend.