Advocaat strafrecht Helmond

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Helmond en op zoek naar een betaalbare en deskundige Advocaat strafrecht in Helmond? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Het strafrecht is een rechtsgebied dat ver ingrijpende gevolgen op uw dagelijkse leven kan hebben, indien u hiermee onverhoopt in aanraking komt. Een overheidsoptreden als een aanhouding, voorlopige hechtenis of een huiszoeking zijn ingrijpende gebeurtenissen. Dergelijke situaties hebben niet enkel op u maar ook op uw directe omgeving een grote impact en kunnen dan ook voor veel onrust in de persoonlijke sfeer zorgen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Wat valt er onder Advocaat strafrecht Helmond

Een strafrechtelijke vervolging heeft dan ook nagenoeg altijd verstrekkende gevolgen. Te denken valt aan het voldoen van een hoge geldboete, een langdurige ontzegging van de rijbevoegdheid of het uitzitten van een gevangenisstraf. Daarbij kunt u langdurig last hebben van een strafblad indien u daadwerkelijk veroordeeld wordt voor een strafbaar feit. Het hebben van een strafblad kan direct nadelige gevolgen hebben voor de uitoefening van bepaalde beroepen. Nergens zijn de belangen zo groot als in een strafzaak, onze samenwerkende Advocaat strafrecht Helmond begrijpen dit maar al te goed. Ons team van samenwerkende strafrechtspecialisten staat zowel cliënten bij die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp als cliënten, die hiervoor niet aanmerking komen. Voor minderjarige verdachten geldt dat rechtsbijstand altijd gratis is. In alle gevallen bent u verzekerd van dezelfde inzet en toewijding en kunt u erop vertrouwen dat u door een goede en deskundige Advocaat strafrecht Helmond wordt bijgestaan.