• Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!

Algemene voorwaarden laten opstellen

Bent u een startend ondernemer of ZZP’er en wilt u uw algemene voorwaarden laten opstellen, controleren of laten verbeteren tegen een gunstig tarief? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Goede algemene voorwaarden kunnen u veel opleveren als deze goed zijn opgesteld. Zo kunt u met algemene voorwaarden de diverse risico’s die komen kijken bij het ondernemen uitsluiten. Om deze reden is het dan ook van belang dat er geen belangrijke zaken over het hoofd gezien worden. Zodat u veilig zaken kunt doen en zich met een goed gevoel bezig kunt houden met wat er echt toe doet, ondernemen. Ons team van deskundige juristen staat u graag bij met hun kennis op het gebied van de actuele wet- en regelgeving en maken algemene voorwaarden volledig op maat omdat geen onderneming hetzelfde is.

Voor het opstellen van de algemene voorwaarden hanteren wij een betaalbaar en aantrekkelijk uurtarief van € 89,00  (exclusief BTW). Daarnaast is het voor bepaalde algemene voorwaarden mogelijk om met ons een vaste prijsafspraak te maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Neem contact met ons op

Gratis advies

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Lees hier meer over onze tarieven
Verweij Juristen

Onze visie

We zijn een dynamisch familiebedrijf met een hecht, toegewijd team dat sociaal bewogen is en het hart op de juiste plaats heeft. Verweij Juristen staat midden in de samenleving en heeft een brede visie op de maatschappelijke ontwikkelingen. Door deze maatschappelijke betrokkenheid zijn we in staat om flexibel op te treden en met de cliënt mee te denken. Wij zijn er voor zowel particulieren als ondernemers en werken altijd met een laag en scherp tarief. Daarbij streven we naar gelijke rechten en kansen voor iedereen en geloven we in creatieve oplossingen, een hoge betrokkenheid en een persoonlijke benadering. We zijn transparant, er zijn dus geen verborgen regeltjes of kosten achteraf. Bij Verweij Juristen gaan wij voor u door het vuur waarbij wij het niet schromen om uw belangen met hand en tand te verdedigen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen bijstaan.

“Goed, professioneel en snel geholpen. Fijn om te werken met juristen met verstand van zaken. Persoonlijke benadering en meer dan bereid een stapje extra te doen, aanrader!”

Focus-010 Fotografie
http://focus-010.nl/

“Uitstekend geholpen bij een langslepend huurconflict. Betrokken en gepassioneerde juristen die echt de tijd voor je nemen en daarbij een scherp tarief hanteren. Kortom super!”

Administratiekantoor J&M


“Excellent experience!!”

Herman Chow
http://hermanchow.nl/