Algemene voorwaarden opstellen ZZP

Bent u een startend ondernemer of ZZP’er en wilt u uw algemene voorwaarden laten opstellen, controleren of laten verbeteren tegen een gunstig tarief. Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Goede algemene voorwaarden kunnen u veel opleveren als deze goed zijn opgesteld. Zo kunt u met algemene voorwaarden de diverse risico’s die komen kijken bij het ondernemen uitsluiten. Om deze reden is het dan ook van belang dat er geen belangrijke zaken over het hoofd gezien worden. Zodat u veilig zaken kunt doen en zich met een goed gevoel bezig kunt houden met wat er echt toe doet, fotograferen. Ons team van deskundige juristen staat u graag bij met hun kennis op het gebied van de actuele wet- en regelgeving en maken algemene voorwaarden volledig op maat omdat geen onderneming hetzelfde is.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Voor het opstellen van de algemene voorwaarden hanteren wij een betaalbaar en aantrekkelijk uurtarief van 49,00 € (exclusief BTW). Daarnaast is het voor bepaalde algemene voorwaarden mogelijk om met ons een vaste prijsafspraak te maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Gratis advies

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.