Arbeidsconflict Uitgeest

Bent u als particulier of ondernemer verwikkeld in een arbeidsconflict en op zoek naar een betaalbare en deskundige advocaat gevestigd in Uitgeest? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Een conflict tussen werknemer en werkgever brengt veel onzekerheid met zich mee. Wij kunnen u helpen met het correct afwikkelen van dit soort onaangename juridische geschillen. Als specialisten op het gebied van arbeidsrecht kunnen wij u bijstaan in de soms moeilijke verhouding die kan ontstaan tussen werknemer en werkgever. In alle gevallen zoeken wij naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost. Wij kijken daarbij zowel naar de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Ons team heeft ruime kennis van de jurisprudentie in het arbeidsrecht. Daarom kunnen we goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Daarnaast kunnen wij u helpen om tot een schikking te komen met uw werkgever of werknemer. U kunt hierbij denken aan een beëindiging van het arbeidscontract met wederzijds goedvinden, de zogenaamde vaststellingsovereenkomst. Uiteraard stoppen wij niet voordat wij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Wat er bereikt kan worden, is mede afhankelijk van hoe sterk uw zaak is. Om deze reden is het verstandig om een jurist in te schakelen met verstand van zaken.

Verweij Juristen staat u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Gratis arbeidsrecht advies

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.