Arbeidsrecht advocaat

Bent u op zoek naar een betaalbare, betrokken en deskundige arbeidsrecht advocaat? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht en ontslagrecht.

Heeft u een conflict op uw werk? Bent u ontslagen of heeft u te weinig loon ontvangen? Wij kunnen u helpen met het correct afwikkelen van dit soort onaangename juridische geschillen. Als specialisten op het gebied van arbeidsrecht kunnen wij u bijstaan in de soms moeilijke verhouding die kan ontstaan tussen werknemer en werkgever. Onze arbeidsrecht advocaten zijn bij het oplossen van uw conflict zoeken wij altijd naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost. We kijken daarbij zowel naar de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Ons samenwerkend team van arbeidsrecht advocaten heeft ruime kennis van de jurisprudentie in het arbeidsrecht. Daarom kunnen we goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Arbeidsrecht advies

Indien u ontslagen bent kunnen onze arbeidsrecht advocaten u helpen om tot een schikking te komen met uw werkgever. Ook bij ontslag op staande voet kunnen we voor u uitzoeken of er sprake was van verwijtbaar handelen. Het resultaat kan bijvoorbeeld zijn dat uw ontslag vervangen wordt door een beëindiging met wederzijds goedvinden, de zogenaamde vaststellingsovereenkomst. Uiteraard zal onze arbeidsrecht advocaat tot het uiterste gaan om uw recht op WW veilig te stellen en stoppen wij niet voordat wij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Hoeveel betalingen in loon en een eventuele ontslagvergoeding nog bereikt kunnen worden, is mede afhankelijk van hoe sterk uw zaak is. Om deze reden is het verstandig om een arbeidsrecht jurist, oftewel arbeidsrecht advocaat in te schakelen met verstand van zaken. Verweij Juristen staat u graag bij met een ervaren arbeidsrecht advocaat in deze voor u moeilijke tijden.

Wilt u uw arbeidsrecht Rotterdam zaak aan ons voorleggen? Een ontslag aanvechten? Of wilt u gewoon weten wat wij of onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie én vaak al met passend juridisch advies.

Gratis arbeidsrecht advies van een arbeidsrecht advocaat

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw arbeidsrecht probleem aan ons voorleggen. Wij kunnen u adviseren of verwijzen naar een van onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten in Rotterdam. Vervolgens kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij alles zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen. Wij zijn gevestigd in een bescheiden kantoor in Rotterdam, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp met betrekking tot arbeidsrecht en ontslagrecht bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres. Hulp bij ontslag? Neem vandaag nog contact op!