Arbeidsrecht advocaat

Bent u op zoek naar een betaalbare en deskundige advocaat arbeidsrecht in Rotterdam? Zoek dan niet verder. Verweij Juristen staat voor particulieren en ondernemers klaar om ze bij te staan met arbeidsrecht advocaten onderwerpen. Op het gebied van arbeidsrecht advocaten Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen u in contact met de juiste arbeidsrecht advocaten in Rotterdam. Professioneel en gedegen advies over arbeidsrecht advocaten Rotterdam en ontslag? Verweij Juristen!

Waarom Verweij Juristen?

 • Landelijke Dekking
 • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
 • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
 • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
 • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Arbeidsrecht advocaten Rotterdam onderwerpen waarbij we u kunnen helpen

Onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten in Rotterdam kunnen bijstaan, als particulier en ondernemer, bij de volgende arbeidsrecht advocaten Rotterdam zaken:

 • Ontslag op staande voet
 • Ontslag met wederzijds goedvinden
 • Collectief ontslag
 • Reorganisatie
 • Arbeidscontracten, arbeidsovereenkomsten opstellen
 • Concurrentiebeding
 • Relatiebeding
 • CAO gerelateerde zaken

Gedegen arbeidsrecht advies als particulier

Wanneer u ontslag krijgt, komt er veel op u af. Het wegvallen van een vast inkomen brengt veel onzekerheid met zich mee. Wellicht vraagt u zich af of de gronden voor uw ontslag terecht zijn geweest en of u uw ontslag kunt aanvechten. Onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten Rotterdam kunnen voor u bepalen op welke punten goed verweer te voeren is tegen het ontslag. Zij brengen dit optimaal naar voren. We kijken daarbij zowel naar de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Ons team van samenwerkende arbeidsrecht advocaten Rotterdam en juristen heeft ruime kennis van de jurisprudentie in ontslagrecht. Daarom kunnen we goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is.

Daarnaast kunnen onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten in Rotterdam u helpen om tot een schikking te komen met uw werkgever. U kunt hierbij denken aan uw ontslag vervangen door een beëindiging met wederzijds goedvinden, de zogenaamde vaststellingsovereenkomst. Uiteraard zullen wij tot het uiterste gaan om uw recht op WW veilig te stellen en stoppen wij niet voordat wij het maximale resultaat voor u hebben bereikt . Hoeveel betalingen in loon en een eventuele ontslagvergoeding nog bereikt kunnen worden, is mede afhankelijk van hoe sterk uw zaak is. Om deze reden is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Rotterdam in te schakelen met verstand van zaken. Verweij Juristen en onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten in Rotterdam staan u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten in Rotterdam voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet, contact opnemen gaat heel eenvoudig via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van een advocaat arbeidsrecht rotterdam.

Professioneel arbeidsrecht advocaat Rotterdam advies voor ondernemers

Heeft u een reorganisatie op de planning staan en heeft u ontslag hulp nodig? Onze samenwerkende arbeidsrecht advocaten in Rotterdam staan voor u klaar. Op het gebied van arbeidsrecht en ontslag zijn er veel voorwaarden waar u aan moet voldoen aan werkgever. Het is dan ook belangrijk om bij een fusie, re-organisatie of een overgang van onderneming de hulp in te schakelen van een arbeidsrecht advocaat in Rotterdam die voorziet van goed advies. Dit zorgt ervoor dat u op de juiste manier uw plan van aanpak maakt en op een nette manier uw aanpassingen doorvoert in uw bedrijf.

Gratis arbeidsrecht advocaat advies in Rotterdam

Heeft u te maken met ontslag op staande voet? Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Ook voor advies over arbeidsrecht advocaat Rotterdam is ons eerste contact geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw arbeidsconflict of arbeidsrecht advocaat Rotterdam probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Ook brengen wij u eventueel in contact met een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam! Ook voor betaalbare en kundige juridisch advies of de verwijzing naar een goedkope advocaat bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.