Arbeidsrecht

Het arbeids- en ontslagrecht is een dynamisch rechtsgebied dat continu in beweging is en waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Het arbeids- en ontslagrecht verandert dan ook voortdurend. Er is constant nieuwe wetgeving, regelgeving en rechtspraak. Een goede ontwikkeling. Dit zorgt er echter ook voor dat er in het geval van een arbeidsconflict het voor zowel werknemers als werkgevers niet altijd duidelijk is waar men nu staat en recht op heeft. Bij het arbeids- en ontslagrecht spelen daarnaast veelal problemen die urgent zijn. De belangen zijn zowel aan de kant van de werknemer als de werkgever groot.

Conflicten op het werk zorgen vaak voor veel stress, onzekerheid en gezondheidsproblemen bij een werknemer en kunnen grote onrust voor een organisatie met zich mee brengen. Een langslepend arbeidsconflict kan funest zijn voor de werksfeer. Een ontslag of een arbeidsconflict is dan ook voor beide partijen een ingrijpende aangelegenheid, zeker als er sprake is van een langdurig dienstverband. Om deze reden is het verstandig om een advocaat in te schakelen met verstand van zaken en die de weg weet in de omvangrijke jurisprudentie van het arbeids- en ontslagrecht. Kortom een advocaat die zich kan inleven in uw situatie, met u meedenkt en uw belangen voorop heeft staan.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Om welk probleem het ook gaat: in het arbeidsrecht draait het altijd om mensen. Een goede behandeling van uw zaak begint dan ook met een goed persoonlijk contact met u als cliënt. Of u nu ondernemer bent of particulier, werknemer of werkgever, onze arbeidsrechtsspecialisten staan u graag bij in de soms moeilijke verhoudingen die er kunnen ontstaan. In alle gevallen zoeken wij naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost. Wij kijken daarbij zowel naar de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Uiteraard stoppen wij niet voordat wij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Ons team heeft ruime kennis van de jurisprudentie in het arbeidsrecht. Daarom kunnen we goed inschatten welk juridisch advies er nodig is.