Bedrijfsjurist Den Haag

Bent u als ondernemer gevestigd in Den Haag en op zoek naar een deskundige en betaalbare bedrijfsjurist? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Als ondernemer weet u als geen ander dat het ondernemerschap risico’s met zich meebrengt. Zo kunt u als ondernemer regelmatig te maken krijgen met allerlei juridische kwesties en conflicten. Dit kan u naast geld en tijd bovenal veel energie kosten. Door als ondernemer op het juiste moment deskundig juridisch advies in te winnen kan u een hoop leed bespaard blijven.

Bedrijfsjurist Den Haag: juridisch abonnement

Om deze reden hebben wij speciaal voor zzp’ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf ons juridisch abonnement geïntroduceerd. Hiermee beschikt u te allen tijde over juridisch advies op maat, specifiek naar de behoefte van u als ondernemer gemaakt. Dit juridische abonnement geeft u recht op een persoonlijke advocaat die direct beschikbaar is om uw juridische problemen op te lossen. Onze juridisch adviseur denkt met u mee om juridische kwesties te voorkomen en snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden. Daardoor kunt u veilig zaken doen en zich met een goed gevoel bezig houden met wat er echt toe doet; ondernemen.

Wij lossen uw juridische kwesties een jaar lang snel, effectief en vooral betaalbaar voor u op. Voor een vast bedrag per jaar van slechts €349,- exclusief btw bent u namelijk al verzekerd van uw eigen bedrijfsjurist in Den Haag.

Heeft u interesse in ons juridisch abonnement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website of per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Rechtsgebieden van onze bedrijfsjuristen in Den Haag

Indien u op zoek bent naar een bedrijfsjurist in Den Haag kan dit diverse redenen hebben. Onze bedrijfsjuristen kunnen u daarom op diverse rechtsgebieden bijstaan met hun expertise. Wij kunnen u onder andere bijstaan op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Heeft u te maken met een juridisch probleem waarbij u juridische hulp van een bedrijfsjurist in Den Haag kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij een probleem met een overeenkomst of bij ontslag van werknemers, wellicht een ontslag op staande voet of verborgen gebreken bij de huur van een bedrijfspand? Dan kunt u deze zaak aan ons voorleggen. Ook kunnen wij voor u een juridisch document opstellen of controleren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze juridische dienstverlening.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een bedrijfsjurist in Den Haag? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, telefoon of Skype. Wij garanderen dat onze juristen in Den Haag binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie.

Wij hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in heel Zuid-Holland actief. Ook als onder andere bedrijfsjurist in Spijkenisse en bedrijfsjurist in Leiden staan wij voor u klaar. Als juristen in Den Haag lossen wij graag uw juridisch probleem op. Leg uw juridisch probleem vandaag nog voor aan onze betaalbare, maar vooral kundige juristen!