Bedrijfsjurist Leiden

Indien u als ondernemer in een juridisch conflict bent beland, bent u vast op zoek naar een deskundige bedrijfsjurist in Leiden. Daarvoor bent u bij Verweij Juristen aan het juiste adres. Wij kunnen zowel particulieren als ondernemers juridische hulp bieden.

Als ondernemer weet u als geen ander dat het ondernemerschap risico’s met zich meebrengt. Juridische kwesties en juridische conflicten kosten u niet alleen geld, maar bovenal tijd en energie. En die steekt u liever in andere zaken. Door op het juiste moment deskundig juridisch advies in te winnen kan u een hoop leed bespaard blijven.

Bedrijfsjurist Leiden voor MKB

Speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en ZZP’ers hebben wij een juridisch abonnement ontwikkeld. Met dit abonnement beschikt u te allen tijde over een juridisch advies op maat. Wij zeggen altijd ‘op maat’, omdat het specifiek naar de behoefte van u als ondernemer wordt gemaakt. Ons juridische abonnement geeft u recht op een persoonlijke bedrijfsjurist in Leiden die beschikbaar is om u van juridisch advies te voorzien. Daardoor kunt u altijd veilig zaken doen en zich met een goed gevoel bezighouden met wat er voor u echt toe doet; ondernemen.

Wij lossen uw juridische kwesties, een jaar lang, snel, effectief, en vooral betaalbaar voor u op. Voor een vast bedrag per jaar van slechts €349,- exclusief btw bent u namelijk al verzekerd van uw eigen bedrijfsjurist in Leiden. Heeft u interesse in ons juridisch abonnement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website of per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Bij een juridisch conflict weten veel mensen vaak niet welke wetten precies gelden. De eerste stap die daarom vaak wordt gezet, is contact opnemen met het juridisch loket of op zoek gaan naar een advocaat. Wat veel mensen niet weten, is dat een jurist in veel gevallen ook de oplossing voor uw juridisch probleem kan bieden. Blijkt na ons gesprek toch dat u een advocaat nodig heeft? Dan kunnen wij u verwijzen naar één van onze samenwerkende advocaten, zoals een advocaat in Leiden.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Langdurige relatie met onze cliënten

De goede, langdurige relatie met onze cliënten vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom zullen wij niet voor ieder contact de teller laten lopen. Een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek of eerste e-mailadvies is bij ons geheel vrijblijvend en gratis. Ook daarna hoeft u bij ons niet de hoofdprijs te betalen. Wij proberen zoveel mogelijk online en telefonisch af te handen en zijn gevestigd in een bescheiden kantoor. Daarom zijn we in staat om onze kosten zo laag mogelijk te houden, wat een voordeel voor u is! Bij Verweij Juristen kunt u rekenen op betaalbare en kundige juridische hulp.

Neem contact met ons op

Als bedrijfsjuristen in Leiden kunnen wij u bijstaan op het gebied van onder andere arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Heeft u te maken met een juridisch probleem waarbij u juridische hulp kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij een probleem met een overeenkomst of bij ontslag van werknemers, wellicht een ontslag op staande voet of verborgen gebreken bij de huur van een bedrijfspand? Wilt u de zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren? Ons bedrijfsjurist in Leiden staat voor u klaar! Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, telefoon of Skype. Wij garanderen dat onze bedrijfsjuristen in Leiden binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie.