Bedrijfsjurist Rotterdam

Bent u als ondernemer gevestigd in Rotterdam en op zoek naar een deskundige bedrijfsjurist in uw omgeving? Dan bent u voor juridisch advies bij Verweij Juristen aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn bij onder andere het opstellen van een arbeidsovereenkomst of het vorderen van openstaande rekeningen. Leg uw juridische vraag voor aan onze bedrijfsjurist in Rotterdam en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Oplossing bij juridische kwesties of problemen

Het ondernemerschap brengt risico’s met zich mee en als ondernemer weet u dat als geen ander. Juridische conflicten en kwesties kosten u niet alleen geld, maar ook tijd en energie. En als ondernemer kunt u deze tijd en energie beter in andere zaken steken. Door op het juiste moment het advies van een bedrijfsjurist in Rotterdam in te winnen, kunt u een hoop leed bespaard blijven.

Bedrijfsjurist in Rotterdam: juridisch abonnement

Tijd en geld wilt u besparen en daarom hebben wij speciaal voor zzp’ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf een juridisch abonnement ontwikkeld. Heeft u voor een juridische kwestie de expertise van een bedrijfsjurist in Rotterdam nodig? Dan kunt u met ons juridisch abonnement rekenen op een juridisch advies op maat, specifiek naar uw behoefte als ondernemer gemaakt. Het abonnement geeft u recht op een persoonlijke bedrijfsjurist in Rotterdam die direct beschikbaar is om uw juridisch probleem op te lossen. Onze bedrijfsjurist in Rotterdam denkt met u mee en daarom kunt u altijd veilig zakendoen en zich met een goed gevoel bezighouden met ondernemen.

Met ons juridisch abonnement lossen wij uw juridische kwesties een jaar lang, snel, effectief en betaalbaar voor u op. Voor een vast bedrag van slechts €349,00 exclusief btw per jaar bent u al verzekerd van uw persoonlijke bedrijfsjurist in Rotterdam.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Neem contact met ons op

Zoekt u een bedrijfsjurist in Rotterdam? Dan kunt u onze expertise verwachten op het gebied van onder andere arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bestuursrecht. Kunt u juridische hulp gebruiken bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of bent u bezig met het opstarten van uw onderneming? Onze bedrijfsjurist in Rotterdam staat voor u klaar. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn we bereikbaar per e-mail, telefoon of Skype. Wij garanderen dat onze bedrijfsjuristen in Rotterdam binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie. Een eerste contact is bij ons altijd geheel vrijblijvend!

Wij hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in de hele regio Rotterdam actief. Ook als onder andere bedrijfsjurist in Den Haag en bedrijfsjurist in Spijkenisse staan wij voor u klaar.