Bedrijfsjurist Zoetermeer

Bent u als ondernemer gevestigd in Zoetermeer en op zoek naar een deskundige en betaalbare bedrijfsjurist in uw omgeving? Zoek dan niet verder. Verweij Juristen biedt u graag juridische ondersteuning.

Als ondernemer weet u als geen ander dat het ondernemerschap risico’s met zich meebrengt. Zo kunt u als ondernemer regelmatig te maken krijgen met allerlei juridische kwesties. Deze juridische conflicten kosten u niet alleen geld, maar bovenal tijd en veel energie. En tijd en energie kunt u als ondernemer beter in andere zaken steken. Door op het juiste moment deskundig juridisch advies in te winnen kan u een hoop leed bespaard blijven.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Bedrijfsjurist in Zoetermeer voor MKB

Om u tijd en geld te besparen, hebben wij speciaal voor zzp’ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf ons juridisch abonnement ontwikkeld. Hiermee beschikt u te allen tijde over juridisch advies op maat, specifiek naar uw behoefte als ondernemer gemaakt. Dit juridische abonnement geeft u recht op een persoonlijke advocaat of bedrijfsjurist in Zoetermeer die direct beschikbaar is om uw juridische problemen op te lossen. Zo beschikt u altijd over een adviseur die met u meedenkt om juridische kwesties te voorkomen. Op die manier kunt u snel inspelen op veranderende omstandigheden. Daardoor kunt u veilig zaken doen en met een goed gevoel bezighouden met wat er echt toe doet, ondernemen.

Wij lossen uw juridische kwesties een jaar lang, snel, effectief, en vooral betaalbaar voor u op. Voor een vast bedrag per jaar van slechts €349,00 exclusief btw bent u namelijk al verzekerd van uw eigen bedrijfsjurist in Zoetermeer.

Neem contact met ons op

Wij kunnen u bijstaan op het gebied van onder andere arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bestuursrecht. Heeft u te maken met een juridisch probleem waarbij u juridische hulp kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij ontslag op staande voet of het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Of wilt u juridische hulp bij fusies en overnames? Onze bedrijfsjuristen in Zoetermeer staan voor u klaar! U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn we bereikbaar per e-mail, telefoon of Skype. Wij garanderen dat onze bedrijfsjuristen in Zoetermeer binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie. Een eerste contact is bij ons altijd geheel vrijblijvend!

Wij horen graag op welk rechtsgebied u de expertise van onze bedrijfsjurist in Zoetermeer kunt gebruiken. Wij hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in de hele regio Rotterdam actief. Ook als onder andere bedrijfsjurist in Den Haag en bedrijfsjurist in Capelle aan den IJssel staan wij voor u klaar.