Civiel recht advocaat Rotterdam

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Rotterdam en op zoek naar een betaalbare en goede advocaat civiel recht? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen brengen wij u in contact met de juiste betaalbare advocaat.

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact met betrekking tot civiel recht de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies bij ons geheel vrijblijvend en gratis. Dit in tegenstelling tot veel advocatenkantoren. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Bent u op zoek naar een betaalbare civiel recht advocaat in Rotterdam dan kunnen wij u daarmee in contact brengen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Civiel recht advocaat Rotterdam Voor particulier en MKB

Het kan voorkomen dat u als particulier of als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf in een juridisch conflict belandt. Dan heeft u behoefte aan een helder, eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. Als u juridisch advies nodig heeft, zit u meestal in een situatie die u zelf niet kunt oplossen. Er zijn vragen, u heeft behoefte aan zekerheid en aan iemand die u kunt vertrouwen en de zaken voor u regelt. Verweij Juristen neemt graag deze zorg bij zaken m.b.t. het civiel recht uit handen, ook hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van specialisten die u verder kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Voor goedkope advocaten in Rotterdam op het gebied van civiel recht bent u bij Verweij Juristen aan het juiste adres. Ook voor een advocaat strafrecht of voor een letselschade advocaat kunt u bij ons terecht. Wij brengen ze graag met u in contact.

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren. Of wilt u gewoon weten wat onze samenwerkende civiel recht advocaten voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie met juridisch advies. Wij horen graag op welk rechtsgebied wij u kunnen bijstaan met onze expertise of wat onze samenwerkende civiel recht advocaten voor u kunnen betekenen. Leg geheel vrijblijvend vandaag nog uw juridisch probleem op het gebied van civiel recht aan ons voor!