Familierecht advocaat Vlaardingen

Bent u gevestigd in Vlaardingen en op zoek naar een deskundige, betrokken maar ook betaalbare personen- en familierecht advocaat? Zoek dan niet verder, bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Het personen- en familierecht is een veel omvattend rechtsgebied en betreft grote materiële en immateriële belangen. Conflicten in persoonlijke sfeer of in (familie)relaties kunnen dan ook hoog op lopen. Financiële en zakelijke doelstellingen staan vaak lijnrecht tegenover ethiek en emotie. Dergelijke conflicten ontaarden vaak in emotionele kwesties met als gevolg langdurige en kostbare procedures. Deskundig juridisch advies is niet enkel aan te raden maar noodzakelijk in conflicten waarbij grote belangen spelen als bijvoorbeeld een echtscheiding, alimentatie, gezag over kinderen, en omgangsregelingen. Ook indien partijen op goede voet met elkaar leven is het verstandig om afspraken waarmee beide partijen akkoord zijn vast te laten leggen door een deskundig en betrokken juridisch adviseur.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Dankzij onze expertise en kennis op het gebied van het personen- en familierecht kunt u erop vertrouwen dat uw belangen bij ons in goede handen zijn. Wij kijken samen met u wat de gewenste oplossing is. Hierbij kijken we ook altijd naar de mogelijkheid om tot een oplossing te komen zonder een langdurige en kostbare procedure. Mocht het toch komen tot een procedure, dan begeleiden wij u hierbij en zorgen voor een juiste afwikkeling van zaken. In alle gevallen zoeken wij naar een adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost.

Verweij Juristen staat u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. Wij trachten er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

Gratis advies personen- en familierecht

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.