Familierecht

Het personen- en familierecht is een veelomvattend rechtsgebied. Familierecht is een rechtsgebied dat grote materiële en immateriële belangen omvat. Conflicten in persoonlijke sfeer of in (familie)relaties kunnen dan ook hoog op lopen. Financiële en zakelijke doelstellingen staan vaak lijnrecht tegenover ethiek en emotie bij familierecht zaken. Dergelijke conflicten ontaarden vaak in emotionele kwesties met als gevolg langdurige en kostbare procedures. Deskundig juridisch advies is niet enkel aan te raden, maar noodzakelijk in conflicten waarbij grote belangen spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding, alimentatie, gezag over kinderen en omgangsregelingen. Ook indien partijen op goede voet met elkaar leven is het verstandig om afspraken waarmee beide partijen akkoord zijn vast te laten leggen door een deskundig en betrokken juridisch adviseur. Ook bij niet veel voorkomende zaken zoals en scheiden van tafel en bed, waarbij de gemeenschap van goederen omgezet moet worden naar huwelijkse voorwaarden of gezamenlijk gezag zijn onderdelen waar wij juridische hulp bij verlenen. Verweij Juristen kan u helpen bij familierecht in Rotterdam, maar we hebben ook een landelijke dekking.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Bij ons kunt u rekenen op expertise van A tot Z

Dankzij onze expertise en kennis op het gebied van het personen- en familierecht kunt u erop vertrouwen dat uw belangen bij ons in goede handen zijn. Wij kijken samen met u wat de gewenste oplossing is. Hierbij kijken we ook altijd naar de mogelijkheid om bij een familierecht zaak tot een oplossing te komen zonder een langdurige en kostbare procedure. Mocht het toch komen tot een familierecht procedure, dan begeleiden wij u hierbij en zorgen voor een juiste afwikkeling van zaken. In alle gevallen zoeken wij naar een adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost.

Een tweede huwelijk na scheiding? Hulp nodig bij de ontbinding van het huwelijk of wilt u hulp bij het verbreken van een geregistreerd partnerschap? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op voor juridische hulp. Goede juridische hulp m.b.t. familierecht heeft grote invloed op uw relaties in persoonlijke sfeer. Onze samenwerkende familierecht advocaten in Rotterdam kijken altijd naar de beste oplossing. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen. Verweij Juristen is samen met haar samenwerkende familierecht advocaten gevestigd in Rotterdam, toch kunnen we u in heel Nederland adviseren in uw familierecht kwesties. U kunt ons contactformulier invullen, wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. Ook voor een jurist arbeidsrecht kunt u bij ons terecht.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden waarbij we u kunnen bijstaan en adviseren met betrekking tot het arbeidsrecht.

  • Ontslag
  • Te weinig loon
  • Arbeidsovereenkomsten