• Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!

Familierecht

Het personen- en familierecht is een veel omvattend rechtsgebied en betreft grote materiële en immateriële belangen. Conflicten in persoonlijke sfeer of in (familie)relaties kunnen dan ook hoog op lopen. Financiële en zakelijke doelstellingen staan vaak lijnrecht tegenover ethiek en emotie. Dergelijke conflicten ontaarden vaak in emotionele kwesties met als gevolg langdurige en kostbare procedures. Deskundig juridisch advies is niet enkel aan te raden maar noodzakelijk in conflicten waarbij grote belangen spelen als bijvoorbeeld een echtscheiding, alimentatie, gezag over kinderen, en omgangsregelingen. Ook indien partijen op goede voet met elkaar leven is het verstandig om afspraken waarmee beide partijen akkoord zijn vast te laten leggen door een deskundig en betrokken juridisch adviseur.

Dankzij onze expertise en kennis op het gebied van het personen- en familierecht kunt u erop vertrouwen dat uw belangen bij ons in goede handen zijn. Wij kijken samen met u wat de gewenste oplossing is. Hierbij kijken we ook altijd naar de mogelijkheid om tot een oplossing te komen zonder een langdurige en kostbare procedure. Mocht het toch komen tot een procedure, dan begeleiden wij u hierbij en zorgen voor een juiste afwikkeling van zaken. In alle gevallen zoeken wij naar een adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost.

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden waarbij we u kunnen adviseren of bijstaan met betrekking tot het personen- en familierecht.

Landelijke dekking

Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend

Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk dus geen verassingen achteraf

Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen

Altijd binnen 24 uur een reactie

Verbintenissenrecht