Gratis incasso

Hoewel Nederland langzaam uit het dal van de economische crisis lijkt te klimmen, worden veel facturen nog steeds pas betaald na het verstrijken van de overeengekomen betaaltermijn. Bedrijven, instellingen en particulieren zien nog steeds vorderingen die te laat of helemaal niet worden betaald.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom de betaling van uw factuur of facturen uitblijft. Men kan bijvoorbeeld ontevreden zijn met de geleverde diensten of het niet eens zijn met de prijs die op de factuur staat. Maar er kunnen ook liquiditeitsproblemen spelen bij de wederpartij, waardoor het geen kwestie is van niet willen betalen maar het niet kunnen betalen van de factuur. Facturen die niet worden betaald of te laat kunnen voor grote problemen binnen uw bedrijfsvoering zorgen. Een constante en gezonde geldstroom is namelijk een vereiste voor een goede bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat u aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Wij van Verweij Juristen kunnen u met onze ervaring en expertise op het gebied van incasso bijstaan. Uw klantrelatie die ook na de incasso vaak nog voort moet duren houden wij hierbij ten alle tijden goed in het oog. Als uw facturen na het sturen van diverse aanmaningen, herinneringen nog steeds niet worden betaald door uw cliënt zorgen wij ervoor dat u uw krijgt waarop u recht heeft zonder extra kosten. Eventuele incassokosten en griffierechten verhalen wij namelijk rechtstreeks op uw cliënt. Zowel het MKB als particulieren kunnen bij ons terecht voor openstaande vorderingen met betrekking tot facturen en leningen waar u mondeling al dan niet schriftelijk afspraken over heeft gemaakt met de wederpartij.

Daarnaast kunnen wij meer druk op een cliënt uitoefenen dan een deurwaarder of incassobureau. Waar namelijk het minnelijke traject stopt, kan eventueel op uw verzoek een juridisch traject worden ingezet. Tijdens dit juridische incassotraject gaan wij over tot het dagvaarden van uw debiteur en vragen wij de rechter vonnis te wijzen. Met dit vonnis kan een deurwaarder eventueel over gaan tot beslag op loon, bankzaken of goederen.

Wilt u direct een vrijblijvend Juridisch advies Rotterdam ontvangen voor een lopende vordering? Of wilt u uw vordering eerst met één van onze specialisten bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. Bekijk ook onze incasso website waar we onze voordelen nog even voor u op een rij hebben gezet.