Gratis juridisch advies ondernemers

Als ondernemer weet u als geen ander dat het ondernemerschap risico’s met zich meebrengt. Zo kunt u als ondernemer regelmatig te maken krijgen met allerlei juridische kwesties en conflicten die u naast geld ook tijd maar bovenal veel energie kunnen kosten. Door als ondernemer op het juiste moment deskundig juridisch advies in te winnen kan u een hoop leed bespaard blijven.

Om deze reden hebben wij speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers ons juridisch abonnement ontwikkeld. Hiermee beschikt u te allen tijde over juridisch advies op maat, specifiek naar de behoefte van u als ondernemer gemaakt. Dit juridische abonnement geeft u recht op een persoonlijke advocaat die direct beschikbaar is om uw juridische problemen op te lossen. Zo beschikt u altijd over een adviseur die met u meedenkt om juridische kwesties te voorkomen en snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden. Zodat u veilig zaken kunt doen en zich met een goed gevoel bezig kunt houden met wat er echt toe doet, ondernemen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Wij lossen uw juridische kwesties, een jaar lang, snel, effectief, en vooral betaalbaar voor u op. Voor een vast bedrag per jaar van slechts € 349,00 exclusief btw bent u namelijk al verzekerd van uw eigen bedrijfsjurist.

Heeft u interesse in ons juridisch abonnement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website of per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.