• Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis juridisch advies

Als ondernemer of particulier kunt u in een juridisch conflict belanden. Veel mensen denken dat het hen nooit zal overkomen, maar de praktijk bewijst het tegendeel. Goed juridisch advies is een vereiste om zulke situaties naar bevrediging op te lossen. Bij Verweij Juristen krijgt u in het eerste gesprek gratis juridisch advies, zodat u zelf kunt bepalen of u met ons in zee gaat.

Geeft u de voorkeur aan gratis juridisch advies online of telefonisch? Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn van mening dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn en communiceren daarom waar mogelijk telefonisch of online. Hierdoor zijn wij in staat zeer concurrerende prijzen te hanteren. Wilt u liever een face to face gesprek? Kom dan gerust langs bij ons advocatenkantoor in Rotterdam.

Gratis juridisch advies: huurrecht, ontslag, scheiding, arbeidsrecht etc.

Er zijn vele rechtsgebieden waarop u behoefte kunt hebben aan gratis juridisch advies. Denk hierbij aan vervelende conflicten zoals bij een scheiding, ontslag, alimentatieregeling of andere juridische aangelegenheden. Of misschien wilt u liever gratis juridisch advies over incassokwesties, algemene voorwaarden of de juridische wetgeving in uw branche.

Verweij Juristen voorziet u niet alleen van gratis juridisch advies, maar kan u als particulier of ondernemer desgewenst volledig ontzorgen. Wij verzorgen diverse andere juridische diensten zoals bijvoorbeeld het controleren of opstellen van juridische documenten. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden waaronder verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Gratis online en telefonisch juridisch advies

Bij Verweij Juristen staan we middenin de samenleving. In onze visie heeft elke burger recht op juridisch advies. Juist mensen met een laag inkomen, hebben vaak behoefte aan gratis juridisch advies. Wij proberen de kosten te drukken door communicatie waar mogelijk af te handelen via e-mail of de telefoon.

In de praktijk blijkt dat dit niet alleen goedkoper is, maar vaak ook sneller werkt. Als extra tegemoetkoming naar onze klanten is ons eerste online juridisch advies en telefonisch juridisch advies helemaal gratis en vrijblijvend. Op basis van dit gratis juridisch advies kunt u beslissen of u kiest voor een langere samenwerking.

Gratis rechtshulp van advocatenkantoor Rotterdam

Bij Verweij Juristen zijn we zeer nauw betrokken bij onze cliënten. Wij doen ons uiterste best om uw belangen te verdedigen en onderhouden regelmatig persoonlijk contact. Daarnaast bent u verzekerd van een transparante werkwijze, waardoor u niet hoeft te vrezen voor onverwachte juridische kosten of andere onvoorziene tegenvallers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor gratis juridisch advies? Bel dan naar 010-3070961 of mail ons op info@verweij-juristen.nl. Wij adviseren u graag over uw juridische vraagstukken en reageren altijd binnen 24 uur. Aarzel niet te lang, want ons eerste juridische advies is gegarandeerd gratis en vrijblijvend!

“Goed, professioneel en snel geholpen. Fijn om te werken met juristen met verstand van zaken. Persoonlijke benadering en meer dan bereid een stapje extra te doen, aanrader!”

Focus-010 Fotografie
http://focus-010.nl/

“Uitstekend geholpen bij een langslepend huurconflict. Betrokken en gepassioneerde juristen die echt de tijd voor je nemen en daarbij een scherp tarief hanteren. Kortom super!”

Administratiekantoor J&M


“Excellent experience!!”

Herman Chow
http://hermanchow.nl/