Huurrecht advocaat Leiden

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Leiden en op zoek naar een goede en betaalbare advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht? Zoek dan niet verder bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Het is van belang vooraf deskundig advies in te winnen over de juridische aspecten van huurovereenkomsten. Of het nu gaat om huur van woonruimte of huur van bedrijfsruimte. In alle gevallen kunnen wij u vakkundig bijstaan. Wij hebben ruime ervaring met alle aspecten van het huurrecht. Heeft u een juridisch probleem met uw verhuurder, dan zijn wij de juristen die u hierbij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat, het probleem dat u met uw verhuurder heeft, opgelost wordt. Meestal kunnen wij dit al, zonder naar de rechtbank te gaan voor u in orde maken. Mocht het nodig zijn zullen wij u uiteraard ook vertegenwoordigen en bijstaan in de rechtbank om zo alsnog uw rechten ten gelde te maken. Door snel te reageren kunnen wij u helpen om hetgeen waar u recht op heeft, alsnog en zo spoedig mogelijk voor elkaar te krijgen. Verweij Juristen staat u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Gratis advies huurrecht

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.