Incasso Advocaat

Bent u op zoek naar een betaalbare en deskundige incasso advocaat ? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

U heeft veel tijd, energie en geld gespendeerd om uw diensten zo goed mogelijk aan te bieden. Of een zo goed mogelijk product te ontwikkelen/verhandelen. U haalt alles uit de kast zodat de koper van uw product of de afnemer van uw diensten tevreden is. U krijgt waardering van de klant en een tijdige betaling. 

Hierboven hebben wij een ideaal scenario geschetst van de vrijemarkteconomie. Helaas komt het nog  regelmatig voor dat de facturen niet of niet tijdig worden betaald. Dit zorgt niet alleen voor teleurstelling en onnodige stress: dit kan leiden tot liquiditeitsproblemen, problemen met uw eigen betalingen aan derden en in het ergste geval tot ontslag van uw medewerkers of faillissement. Wellicht had u hier niet op gerekend bij het opzetten van uw onderneming.

Heeft u te maken met een wanbetaler of een onderneming/persoon die weigert de factuur te betalen? Of die eigenlijk helemaal niets meer van zich laat horen? Dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij direct in actie kunnen voor u. Na het eerste contact met ons nemen wij binnen 24 uur contact op met de debiteur zodat er niet veel kostbare tijd verloren gaat. In veel gevallen kunnen wij dit geheel kosteloos voor u doen. 

Hoe gaan wij te werk? 

Onze cliënten waarderen onze aanpak door onze out of the box thinking. Onze werkzaamheden zijn niet beperkt tot twee herinneringen en een telefoontje naar de debiteur. Wij doen onderzoek naar de debiteur, proberen andere telefoonnummers van de debiteur te achterhalen (in geval hij/zij niet opneemt op het bij u bekende nummer van hem/haar) en kijken in samenwerking met het Kadaster en de deurwaarder of de debiteur bijvoorbeeld een huis of een boot op zijn/haar naam heeft staan. Vinden wij het nodig om bij de debiteur op bezoek te gaan, dan doen wij dit indien de kans op succes hiermee vergroot wordt. Opgeven doen wij niet: indien wij het niet buitengerechtelijk voor u kunnen oplossen, dan leggen wij de zaak in overleg met u aan de rechter voor. Het aanvragen van faillissement van de debiteur of het leggen van beslag op onroerend goed bijvoorbeeld schrikt de debiteur vaak ook af. Kortom: wij hebben veel tools om de factuur betaald te krijgen zodat u zich (weer) kunt focussen op het ondernemen zelf.

Wat kost het u?

Wij werken op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat u ons niets hoeft te betalen voor onze diensten indien wij er niet in slagen om het uitstaande bedrag te incasseren. Slagen wij er wel in om het uitstaande bedrag te incasseren, dan is het van te voren transparant aan u medegedeeld wat onze vergoeding is. In veel gevallen kunnen wij u kosteloos helpen omdat wij de buitengerechtelijke kosten bij de debiteur in rekening brengen. Hiermee krijgt u het volledige bedrag terug. In sommige gevallen zijn onze kosten niet gedekt met de buitengerechtelijke kosten. In dat geval bespreken wij van te voren een percentage met u af over onze commissie over het te innen bedrag. 

Neemt contact met ons op

Heeft u met een wanbetaler te maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en nemen uw zorgen uit handen. 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Ook dan kunt u direct contact met ons opnemen. 

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op