Incassobureau

De economie van Nederland is booming, maar toch betalen veel consumenten en organisaties hun rekeningen niet of niet op tijd. Veel facturen worden pas betaald na het verstrijken van de overeengekomen betaaltermijn. Bedrijven, instellingen en particulieren zien constant vorderingen die te laat of helemaal niet worden betaald. Een incassobureau inschakelen is dan de oplossing om openstaande rekeningen te vorderen. Verweij Juristen is een incassobureau in Rotterdam met een landelijke dekking, wij kunnen u hierdoor ook als incassobureau in Amsterdam en bijvoorbeeld Den Haag helpen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Waarom ontstaan achterstallige betalingen?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom de betaling van uw facturen uitblijft. Men kan bijvoorbeeld ontevreden zijn met de geleverde diensten, of het niet eens zijn met de prijs die op de factuur staat. Maar er kunnen ook liquiditeitsproblemen spelen bij de wederpartij, waardoor het geen kwestie is van niet wíllen betalen, maar het niet kúnnen betalen van de factuur. Facturen die niet of te laat worden betaald kunnen voor grote problemen binnen uw bedrijfsvoering zorgen. Een constante en gezonde geldstroom is namelijk een vereiste voor een goede bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat u aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen. In de meeste gevallen kunnen onbetaalde facturen afgehandeld worden door een incassobureau Rotterdam voordat u juridische stappen hoeft te ondernemen.

Hulp van incassobureau Verweij Juristen Rotterdam

Het team van Verweij Juristen staat u graag bij met hun ervaring en expertise op het gebied van incasso. De relatie met uw klant die ook na de incasso vaak nog voort moet duren, houden wij hierbij ten alle tijden goed in het oog. Als uw facturen na het sturen van diverse aanmaningen en herinneringen nog steeds niet worden betaald door uw cliënt, zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft zonder extra kosten. Eventuele incassokosten en griffierechten verhalen wij namelijk rechtstreeks op uw cliënt. Zowel het MKB als particulieren kunnen bij ons terecht voor openstaande vorderingen met betrekking tot facturen en leningen waar u mondeling al dan niet schriftelijk afspraken over heeft gemaakt met de wederpartij. Het inschakelen van een incassobureau maakt het makkelijker om een betaling af te dwingen. U kunt gemakkelijk een vordering overdragen, waarna wij ermee aan de slag gaan.  

Daarnaast kunnen wij meer druk op een cliënt uitoefenen dan een deurwaarder of incassobureau. Waar namelijk het minnelijke traject stopt, kan eventueel op uw verzoek een juridisch traject worden ingezet. Tijdens dit juridische incassotraject gaan wij over tot het dagvaarden van uw debiteur en vragen wij de rechter vonnis te wijzen. Met dit vonnis kan een deurwaarder eventueel overgaan tot beslag op loon, bankzaken of goederen. Daarbij heeft u voordeel van onze juridische kennis en hoeft u niet op zoek te gaan naar een andere partij. Wij helpen u van A tot Z bij de afhandeling van onbetaalde facturen en wij gaan tot en met de rechtbank om een betaling af te dwingen, als u dit wilt.

Service van Verweij Juristen

Heeft u veel openstaande rekeningen, maar wilt u de relatie met uw klant niet in gevaar brengen? Bij Verweij Juristen werken wij als incassobureau in Rotterdam professioneel en met het oog op klantcontact. Ons incassobureau zorgt ervoor dat het inschakelen van een incassobureau niet zorgt voor een einde van uw klantrelatie. Wel zorgen we ervoor dat een vordering indienen, of het versturen van een laatste aanmaning veel makkelijker wordt. Wij verhalen de extra kosten altijd op de wanbetaler.

Wilt u een incassobureau inschakelen omdat u na een laatste aanmaning nog steeds geen betaling heeft ontvangen? Lopen uw openstaande vorderingen zo hoog op dat het uw bedrijfsvoering in gevaar brengt? Neem dan direct contact op met Verweij Juristen! Als incassobureau in Rotterdam kunnen wij u per e-mail, telefoon of per Skype te woord staan.

Wilt u direct een vrijblijvend advies ontvangen van ons incassobureau voor een lopende vordering? Of wilt u uw vordering eerst met één van onze specialisten bespreken? Neem dan ook geheel vrijblijvend contact met ons incassobureau op. Het incassobureau is tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Ook voor ander juridisch advies kunt u bij ons terecht. Van een arbeidsovereenkomst laten opstellen tot ontslaghulp, Verweij Juristen staat voor u klaar.