• Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!

Juridisch abonnement voor ondernemers

Als ondernemer weet u als geen ander dat het ondernemerschap risico’s met zich meebrengt. Zo kunt u als ondernemer regelmatig te maken krijgen met allerlei juridische kwesties en conflicten die u naast geld, ook tijd, maar bovenal veel energie kunnen kosten. Door als ondernemer op het juiste moment deskundig juridisch advies in te winnen kan u een hoop leed bespaard blijven.

Om deze reden hebben wij speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers ons juridisch abonnement ontwikkeld. Hiermee beschikt u te allen tijde over juridisch advies op maat, specifiek naar de behoefte van u als ondernemer gemaakt. Dit abonnement geeft u recht op een persoonlijke bedrijfsjurist die direct beschikbaar is om u bij uw problemen bij te staan. Zo beschikt u altijd over een adviseur die met u meedenkt om juridische kwesties te voorkomen en snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden zodat u veilig zaken kunt doen en zich met een goed gevoel bezig kunt houden met wat er echt toe doet, ondernemen.

Wij lossen uw juridische kwesties, een jaar lang, snel, effectief en vooral betaalbaar voor u op. Voor een vast bedrag per jaar en vanaf slechts 349,00 exclusief btw bent u al verzekerd van uw eigen bedrijfsjurist.

Heeft u interesse in ons juridisch abonnement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website of per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Neem contact met ons op

De voordelen voor u op een rij

Onbeperkt juridisch advies per telefoon of e-mail bij al uw juridische kwesties en vragen.

Gratis controle van brieven, overeenkomsten, algemene voorwaarden en andere juridische documenten.

Gratis incassoservice: onbeperkt aantal eerste aanmaningen & sommaties.

Korting van 10% op ons reguliere uurtarief

Verweij Juristen

Onze visie

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met een hecht, toegewijd team dat sociaal bewogen is en het hart op de juiste plaats heeft. Verweij Juristen staat midden in de samenleving en heeft een brede visie op de maatschappelijke ontwikkelingen. Door deze maatschappelijke betrokkenheid zijn we in staat om flexibel op te treden en met de cliënt mee te denken. Wij zijn er voor zowel particulieren als ondernemers en werken altijd met een laag en scherp tarief. Verweij Juristen hanteert een landelijke dekking. Zo bent u verzekerd van betaalbaar en deskundig juridisch advies ongeacht waar u gevestigd bent. Daarbij streven we naar gelijke rechten en kansen voor iedereen en geloven we in creatieve oplossingen, een hoge betrokkenheid en een persoonlijke benadering. We zijn transparant, er zijn dus geen verborgen regeltjes of kosten achteraf. Bij Verweij Juristen gaan wij voor u door het vuur waarbij wij het niet schromen om uw belangen met hand en tand te verdedigen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen bijstaan.

“Goed, professioneel en snel geholpen. Fijn om te werken met juristen met verstand van zaken. Persoonlijke benadering en meer dan bereid een stapje extra te doen, aanrader!”

Focus-010 Fotografie
http://focus-010.nl/

“Uitstekend geholpen bij een langslepend huurconflict. Betrokken en gepassioneerde juristen die echt de tijd voor je nemen en daarbij een scherp tarief hanteren. Kortom super!”

Administratiekantoor J&M


“Excellent experience!!”

Herman Chow
http://hermanchow.nl/