Juridisch advies Gorinchem

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Gorinchem en op zoek naar deskundig en betaalbaar juridisch advies? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Voor particulier en het MKB

Het kan voorkomen dat u als particulier of als ondernemer in het midden en kleinbedrijf in een juridisch conflict belandt en u  behoefte heeft aan een helder, onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. Als u juridisch advies nodig heeft, zit u meestal in een situatie die u zelf niet kunt oplossen. Er zijn vragen, u heeft behoefte aan zekerheid en aan iemand die u kunt vertrouwen en de zaken voor u regelt. Verweij Juristen neemt graag deze zorg uit uw handen. Leg vandaag nog uw juridisch probleem aan ons voor.

Neem contact met ons op

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen beteken? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier, per e-mail of telefoon. Na ontvangst nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op.