Juridisch advies startende ondernemers

Als ondernemer weet u als geen ander dat het ondernemerschap risico’s met zich meebrengt. Zo kunt u als ondernemer regelmatig te maken krijgen met allerlei juridische kwesties en conflicten die u naast geld ook tijd maar bovenal veel energie kunnen kosten. Door als ondernemer op het juiste moment deskundig juridisch advies in te winnen kan u een hoop leed bespaard blijven.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Om deze reden hebben wij speciaal voor startende ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers ons juridisch abonnement ontwikkeld. Hiermee beschikt u te allen tijde over juridisch advies op maat, specifiek naar de behoefte van u als ondernemer gemaakt. Dit juridische abonnement geeft u recht op een persoonlijke advocaat die direct beschikbaar is om uw juridische problemen op te lossen. Zo beschikt u altijd over een adviseur die met u meedenkt om juridische kwesties te voorkomen en snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden. Zodat u veilig zaken kunt doen en zich met een goed gevoel bezig kunt houden met wat er echt toe doet, ondernemen.

Wij lossen uw juridische kwesties, een jaar lang, snel, effectief, en vooral betaalbaar voor u op. Voor een vast bedrag per jaar van slechts € 349,00 exclusief btw bent u namelijk al verzekerd van uw eigen bedrijfsjurist.

Heeft u interesse in ons juridisch abonnement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website of per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.