• Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!

Juridisch advies

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar goed juridisch advies. Iedereen kan als particulier of ondernemer immers weleens in een juridisch conflict belanden. Het gaat hierbij vaak om complexe situaties die nauwelijks zelf zijn op te lossen. Verweij Juristen helpt u uit de brand en geeft u betrouwbaar juridisch advies waar u op kunt rekenen.

Bent u specifiek op zoek naar online juridisch advies of telefonisch juridisch advies? Ook dan bent u bij Verweij Juristen aan het juiste adres. Wij vinden dat rechtsbijstand voor iedereen betaalbaar moet zijn en houden daarom onze kosten laag door zoveel mogelijk telefonisch en online af te handelen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons bescheiden advocatenkantoor in Rotterdam.

Juridisch advies: arbeidsrecht, echtscheiding, ontslag en meer

Er zijn talloze juridische conflicten waar u als particulier of ondernemer in verzeild kunt raken. Denk aan veelvoorkomende zaken als arbeidsrecht, echtscheiding, alimentatie, ontslag en andere complexe thematieken. Maar ook kunt u behoefte hebben aan juridisch advies over incasso, algemene voorwaarden of de specifieke juridische regelgeving binnen uw sector.

Verweij Juristen geeft niet alleen betrouwbaar juridisch advies, maar levert een breed scala aan andere diensten op juridisch gebied. Zo kunnen wij u indien gewenst compleet ontzorgen door juridische documentatie voor u te controleren of op te stellen. Wij staan u graag bij op verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, familierecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en huurrecht.

Vrijblijvend telefonisch en online juridisch advies

Verweij Juristen is betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en vindt dat iedereen recht heeft op juridisch advies. Dit is de reden dat wij streven naar een optimale prijs-kwaliteitsverhouding voor onze diensten. Wij dragen goede en duurzame klantrelaties hoog in het vaandel en drukken de kosten door veel zaken telefonisch en via de mail te regelen.

Vaak is dit niet alleen goedkoper, maar ook nog eens een stuk sneller. Bovendien is ons online juridisch advies en telefonisch juridisch advies de eerste keer volledig vrijblijvend en gratis. Zo kunt u eerst op uw gemak beoordelen of wij u kunnen helpen bij uw juridische vraagstuk. Hiermee onderscheiden wij ons van andere advocatenkantoren.

Betrouwbaar juridisch advies van advocatenkantoor Rotterdam

Bij Verweij Juristen bent u ervan verzekerd dat wij uw belangen te vuur en te zwaard verdedigen. U kunt rekenen op een grote betrokkenheid en een persoonlijke werkwijze van onze juristen. Daarnaast hanteren wij een transparante benadering, waardoor u nooit voor onverwachte kosten of andere verrassingen komt te staan.

Wilt u weten wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@verweij-juristen.nl of bel naar 010-3070961. Wij helpen u graag met uw juridische problemen en sturen u altijd binnen 24 uur een reactie. Wacht niet langer, want ons eerste juridische advies is altijd vrijblijvend en gratis!

“Goed, professioneel en snel geholpen. Fijn om te werken met juristen met verstand van zaken. Persoonlijke benadering en meer dan bereid een stapje extra te doen, aanrader!”

Focus-010 Fotografie
http://focus-010.nl/

“Uitstekend geholpen bij een langslepend huurconflict. Betrokken en gepassioneerde juristen die echt de tijd voor je nemen en daarbij een scherp tarief hanteren. Kortom super!”

Administratiekantoor J&M


“Excellent experience!!”

Herman Chow
http://hermanchow.nl/