Juridisch Loket Rotterdam

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Rotterdam en op zoek naar het Juridisch Loket in Rotterdam of een bureau rechtshulp? Kortom, een betaalbaar en deskundig juridisch adviesbureau? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen kunt u terecht met juridische vragen bij ons Juridisch Loket. Ons Juridisch Loket in Rotterdam heeft een landelijke dekking, we kunnen u dan ook overal in Nederland helpen met uw juridische vragen.

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Als Juridisch Loket vinden wij een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten een vereiste. Een eerste adviesgesprek, telefoongesprek of een e-mail advies zijn in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek met ons Juridisch Loket of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen. Vervolgens kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij juridische vragen zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen. Wij zijn gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. Dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Wij gaan verder

Met alle mogelijke juridische vragen kunt u terecht bij het Juridisch Loket. Dit kunnen werkgerelateerde vragen zijn, zoals over een ontslag op staande voet of contracten (vast contract). Maar ook vragen over echtscheidingen, uitkeringen, belastingen, toeslagen en alimentatie worden behandeld.  

Tussen onze organisatie en die van het Juridisch Loket zit een groot verschil. Het Juridisch Loket richt zich enkel op het geven van juridisch advies en zijn niet in staat om een zaak voor u in te nemen. Van een jurist van het Juridisch Loket krijgt u vaak een doorverwijzing naar een advocaat of rechtswinkel, zoals Verweij Juristen. Wij kunnen namens u een procedure voeren en het probleem oplossen. Wij spannen ons tot het uiterste in voor onze cliënten. Mocht het dus onverhoopt komen tot een procedure, dan begeleiden wij u hierbij en zorgen voor een juiste afwikkeling van zaken. In alle gevallen zoeken wij naar een adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij na een advies van het Juridisch Loket Rotterdam voor u kunnen betekenen? Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of een juridisch document laten opstellen of laten controleren? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar als Juridisch Loket, maar het is ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier, per e-mail of Skype. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons als Juridisch Loket een reactie. Wij horen graag op welk rechtsgebied wij u kunnen bijstaan met onze expertise. Leg vandaag nog uw juridische vragen aan ons Juridisch Loket voor en ontvang een eerste gratis juridisch advies.