Juridisch loket Venlo

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Venlo en op zoek naar het Juridisch Loket of een bureau rechtshulp? Kortom een betaalbaar en deskundig juridisch adviesbureau? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Verschil juridisch loket Venlo en Verweij Juristen

Een groot verschil tussen onze organisatie en die van het Juridisch Loket Venlo is dat het Juridisch Loket Venlo zich enkel richt op het geven van juridisch advies en niet in staat is om een zaak voor u in te nemen of namens u een procedure te voeren om het probleem op te lossen. In dit soort gevallen stuurt het Juridisch Loket Apeldoorn namelijk cliënten door naar een advocaat of naar de rechtswinkel. Dit is bij Verweij Juristen niet het geval. Wij spannen ons namelijk tot het uiterste in voor onze cliënten.

Mocht het dus onverhoopt komen tot een procedure, dan begeleiden wij u hierbij en zorgen voor een juiste afwikkeling van zaken. In alle gevallen zoeken wij naar een adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost.

Neem contact met ons op

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie. Wij horen graag op welk rechtsgebied wij u kunnen bijstaan met onze expertise. Leg geheel vrijblijvend vandaag nog uw juridisch probleem aan ons voor!