Jurist arbeidsrecht

Bent u als particulier of ondernemer verwikkeld in een arbeidsconflict en op zoek naar een deskundige en betaalbare jurist arbeidsrecht? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het juiste adres voor een jurist arbeidsrecht!

Bij een arbeidsconflict of (dreigend) ontslag op grond van bijvoorbeeld verwijtbaar handelen of re-organisatie kunt u bij onze juristen arbeidsrecht aankloppen. We zijn gespecialiseerd in ontslagrecht waarbij we zowel een werkgever als een werknemer kunnen helpen.

Als specialisten op het gebied van het arbeidsrecht kunnen wij u bijstaan in de soms moeilijke verhouding die kan ontstaan tussen werknemer en werkgever. Ook kunnen wij voor u de meest gunstige ontslagvergoeding uit onderhandelen. In alle gevallen zoeken wij naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Jurist arbeidsrecht voor particulier en het MKB

Het kan voorkomen dat u als particulier of als ondernemer in het midden en kleinbedrijf in een juridisch conflict belandt. Hierdoor heeft u behoefte aan een helder, onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. Als u juridisch advies over arbeidsrecht nodig heeft, dan bent u op zoek naar een expert binnen dit rechtsgebied. Bij Verweij Juristen vindt u de jurist arbeidsrecht waar u naar op zoek bent.

Als arbeidsrecht juristen helpen we u met arbeidsrecht advies in Rotterdam, maar ook landelijk. Bij onderwerpen zoals ontslag op staande voet, een verstoorde arbeidsrelatie, of ontslag wegens verwijtbaar handelen voorzien wij u van directe hulp. Helaas vindt niet ieder ontslag met wederzijds goedvinden plaats, met de hulp van een arbeidsrecht jurist weet u precies waar u aan toe bent als werknemer of werkgever.

Neem contact met ons op

Het geven van goed en deskundig juridisch advies is hetgeen waar we ons bij Verweij Juristen voor inzetten. Als jurist arbeidsrecht streven naar een langdurige én duurzame relatie met onze cliënten. Ons eerste contact met u is hierdoor altijd vrijblijvend en gratis. Op basis hiervan kunt u besluiten of u uw arbeidsrecht zaak samen met ons op wilt lossen. Als jurist arbeidsrecht in de regio Rotterdam kunnen we u niet alleen in Rotterdam helpen maar helpen wij ook tot ver daarbuiten. Onze jurist arbeidsrecht Rotterdam heeft namelijk een landelijke dekking. We streven ernaar om zoveel mogelijk arbeidsrechtzaken per e-mail, Skype of telefoon op te lossen. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer. Mocht u ons niet direct spreken dan trachten wij om binnen 24 uur contact met u op te nemen!