Jurist arbeidsrecht

Bent u als particulier of ondernemer verwikkeld in een arbeidsconflict en op zoek naar een deskundige en betaalbare jurist arbeidsrecht? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het juiste adres voor een jurist arbeidsrecht!

Bij een arbeidsconflict of (dreigend) ontslag op grond van bijvoorbeeld verwijtbaar handelen of re-organisatie kunt u bij onze juristen arbeidsrecht aankloppen. We zijn gespecialiseerd in ontslagrecht waarbij we zowel een werkgever als een werknemer kunnen helpen.

Als specialisten op het gebied van het arbeidsrecht kunnen wij u bijstaan in de soms moeilijke verhouding die kan ontstaan tussen werknemer en werkgever. Ook kunnen wij voor u de meest gunstige ontslagvergoeding uit onderhandelen. In alle gevallen zoeken wij naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Jurist arbeidsrecht voor particulier en het MKB

Het kan voorkomen dat u als particulier of als ondernemer in het midden en kleinbedrijf in een juridisch conflict belandt. Hierdoor heeft u behoefte aan een helder, onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. Als u juridisch advies over arbeidsrecht nodig heeft, dan bent u op zoek naar een expert binnen dit rechtsgebied. Bij Verweij Juristen vindt u de jurist arbeidsrecht waar u naar op zoek bent.

Als arbeidsrecht juristen helpen we u met arbeidsrecht advies in Rotterdam, maar ook landelijk. Bij onderwerpen zoals ontslag op staande voet, een verstoorde arbeidsrelatie, of ontslag wegens verwijtbaar handelen voorzien wij u van directe hulp. Helaas vindt niet ieder ontslag met wederzijds goedvinden plaats, met de hulp van een arbeidsrecht jurist weet u precies waar u aan toe bent als werknemer of werkgever.

Schakel de hulp in van Verweij Juristen

Hulp bij ontslag, omgaan met ernstige verwijtbaarheid of hoe te werk gaan na twee jaar ziekte van een werknemer? De juridische adviseurs van Verweij Juristen staan voor u klaar. Neem nu contact met ons op, stel uw vraag en ontvangen binnen 24 uur een vrijblijvend eerste advies van een ervaren jurist arbeidsrecht.

Na ontvangst van dit gratis, geheel vrijblijvende advies kunt u zelf beslissen of u met onze gespecialiseerde juristen arbeidsrecht door wilt gaan. Direct juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht? Verweij Juristen!