Jurist bestuursrecht

Het kan voorkomen dat er een conflict ontstaat met een bestuursorgaan van de overheid. U ontvangt bijvoorbeeld een belastingaanslag of parkeerboete waar u het niet mee eens bent of u wordt voor uw gevoel ten onrechte gekort op uw uitkering door het UWV. Een conflict met een bestuursorgaan is voor een burger nooit prettig en u kunt al snel het gevoel te krijgen machteloos te staan tegenover deze grote instanties van de overheid.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

In dit soort situaties staan wij u met onze kennis op het gebied van het bestuursrecht graag bij. Wij kunnen voor u het besluit van het bestuursorgaan analyseren op rechtmatigheid en helpen u graag met het maken van een goed onderbouwd bezwaarschrift. Dankzij onze expertise bent u er van verzekerd dat alle relevante argumenten worden aangedragen om uw rechten veilig te stellen. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan tijdens hoorzittingen. Mocht u het niet eens zijn met de beslissing op het bezwaar, kunnen wij u eventueel verder begeleiden en helpen bij het in beroep gaan bij de daartoe bevoegde rechter. Kortom wij weten de weg in de regels van het bestuursrecht.

Verweij Juristen staat u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Gratis arbeidsrecht advies

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.