Jurist Gouda

Zoekt u naar een deskundige, betaalbare jurist in Gouda? Zoek dan niet verder! U bent bij Verweij Juristen aan het juiste adres. Onze juristen staan voor u klaar met gedegen juridische hulp. Zowel particulieren als ondernemers in Gouda kunnen wij van dienst zijn bij een juridische vraag of juridisch probleem.

Juridisch probleem in Gouda

Als particulier of ondernemer kan het voorkomen dat u in het midden- en kleinbedrijf in een juridisch conflict belandt. Veel mensen weten niet precies welke wetten gelden bij zo’n juridisch conflict. Meestal begint u bij het juridisch loket of gaat u een advocaat in Gouda zoeken. U bent op zoek naar iemand die u van juridische informatie en juridisch advies in Gouda kan voorzien. U wilt weten wat uw rechten en plichten zijn. Verweij Juristen neemt graag deze zorg uit uw handen en geeft praktische informatie en juridische hulp op maat.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Goedkope jurist Gouda voor particulieren en MKB

De goede en langdurige relatie met onze cliënten vinden wij heel belangrijk. Daarom vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies is bij ons, in tegenstelling tot veel advocatenkantoren, geheel vrijblijvend en gratis. Leg uw juridische vraag of probleem aan ons voor en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij proberen zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn gevestigd in een bescheiden kantoor. Daardoor zijn we in staat om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dat ziet u terug in onze prijs! Niet alleen voor goedkope juristen bent u bij ons aan het juiste adres, bij ons kunt u vooral rekenen op kundige juridische hulp. Onze juristen in Gouda kunnen u adviseren met diverse zaken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Of het nou om ontslag op staande voet of een zogenoemde onrechtmatige daad gaat, wij geven u graag juridisch advies!

Neem contact met ons op

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren? Ons juridisch team staat voor u klaar! Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, telefoon of Skype. Onze juristen in Gouda komen binnen 24 uur bij u terug met een reactie.

Wij horen graag op welk rechtsgebied u onze expertise kunt gebruiken. Wij hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in de hele regio Rotterdam actief. Als juristen in Gouda lossen wij graag uw juridisch probleem op. Leg uw juridisch probleem vandaag nog voor aan onze betaalbare, maar vooral kundige juristen!