Jurist Katwijk

Zoekt u naar een deskundige, betaalbare jurist in Katwijk? Zoek dan niet verder! U bent bij Verweij Juristen aan het juiste adres. Onze juristen staan voor u klaar met gedegen juridische hulp. Wij kunnen u onder andere helpen bij het opstellen van arbeidsovereenkomst, opstellen van algemene voorwaarden, maar wij kunnen u ook als incassobureau bijstaan. Zowel particulieren als ondernemers in Katwijk kunnen wij van dienst zijn bij een juridische vraag of juridisch probleem.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Juridisch probleem in Katwijk

Als particulier of ondernemer in het midden- en kleinbedrijf kan het voorkomen dat u te maken krijgt met een juridisch geschil. Veel mensen weten niet precies welke wetten gelden bij zo’n juridisch conflict. Meestal begint u bij het juridisch loket of gaat u een advocaat in Katwijk zoeken. U bent immers op zoek naar iemand die u van juridische informatie en juridisch advies in Katwijk kan voorzien. Verweij Juristen neemt graag deze zorg uit handen en geeft praktische informatie en juridische hulp op maat. Blijkt dat u toch een advocaat nodig heeft? Dan kunnen wij u verwijzen naar één van onze samenwerkende advocaten!

Goedkope jurist Katwijk voor particulieren en MKB

Wanneer u te maken heeft met een juridisch geschil, geven wij u graag een gedegen juridisch advies. Daarmee kunnen uw juridische problemen professioneel worden aangepakt. Daar hoeft u zeker niet de hoofdprijs van te verwachten. Wij vinden vooral de goede en langdurige relatie met onze cliënten erg belangrijk. Daarom laten wij niet voor elk contact de teller lopen. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies is bij ons, in tegenstelling tot veel advocatenkantoren, geheel vrijblijvend en gratis.

 

Wij proberen zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn gevestigd in een bescheiden kantoor. Daardoor zijn we in staat om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dat ziet u terug in onze prijs! Niet alleen voor goedkope juristen bent u bij ons aan het goede adres, bij ons kunt u vooral rekenen op kundige juridische hulp.

Heeft u juridisch advies nodig in de gemeente Katwijk? Bijvoorbeeld in Katwijk aan den Rijn of Katwijk aan Zee? Dan bent u bij Verweij Juristen aan het juiste adres voor gedegen juridische hulp. Zowel particulieren als ondernemers in Katwijk helpen wij graag bij een juridische vraag of juridisch probleem.

Neem contact met ons op

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, meer weten over de juridische kosten of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stel uw vraag! Neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, telefoon of Skype. Wij garanderen dat onze juristen in Katwijk binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie.

Wij horen graag op welk rechtsgebied u onze expertise kunt gebruiken. Wij kunnen u onder andere adviseren bij het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidsovereenkomst, maar ook bij een juridisch incassotraject.

Als juristen in Katwijk lossen wij graag uw juridisch probleem op. Leg uw juridisch probleem vandaag nog voor aan onze betaalbare, maar vooral kundige juristen! Ook als onder andere jurist in Den Haag, Leiden en Rotterdam staan wij voor u klaar.