Jurist Leiden

Bent u op zoek naar een deskundige en betaalbare jurist in Leiden? Dan bent u bij Verweij Juristen aan het juiste adres voor gedegen juridische hulp. Zowel particulieren als ondernemers in Leiden helpen wij graag bij een juridische vraag of juridisch probleem.

Als particulier of ondernemer in het midden- en kleinbedrijf kan het voorkomen dat u in een juridisch conflict belandt. Veel mensen weten niet precies welke wetten gelden bij zo’n juridisch conflict. Meestal begint u bij het juridisch loket of gaat u een advocaat in Leiden zoeken. U bent op zoek naar iemand die u van juridische informatie en juridisch advies in Leiden kan voorzien. U wilt natuurlijk weten wat uw rechten en plichten zijn. Verweij Juristen neemt graag deze zorg uit uw handen en geeft praktische informatie en juridische hulp op maat. Blijkt dat u toch een advocaat nodig heeft? Dan kunnen wij u verwijzen naar één van onze samenwerkende advocaten!

Onze juristen in Leiden kunnen u adviseren op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en diverse andere juridische zaken. Of het nou om ontslag op staande voet of een zogenoemde onrechtmatige daad gaat, wij geven u graag juridisch advies

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Goedkope jurist Leiden voor particulieren en MKB

Verweij Juristen is een jurist in Leiden die uw zorgen graag uit handen neemt. Wij geven u gedegen juridisch advies, waarmee uw juridische problemen professioneel worden aangepakt. Van onze juristen in Leiden kunt u professionele juridische hulp verwachten. Daar hoeft u zeker niet de hoofdprijs voor te betalen.

Wij vinden vooral de goede en langdurige relatie met onze cliënten erg belangrijk. Daarom laten wij niet voor elk contact de teller lopen. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies is bij ons, in tegenstelling tot veel advocatenkantoren, geheel vrijblijvend en gratis.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen én zijn gevestigd in een bescheiden kantoor. Dit zorgt ervoor dat wij onze kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Dat ziet u terug in onze prijs! Maar wij staan niet alleen bekend als goedkope juristen, want onze expertise is veel belangrijker. Daarom kunt u bij ons rekenen op kundige juridische hulp.

Neem contact met ons op

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, meer weten over de juridische kosten of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stel uw vraag! Neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, telefoon of Skype. Wij garanderen dat onze juristen in Leiden binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie.  

Wij horen graag op welk rechtsgebied u onze expertise kunt gebruiken. Wij hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in de hele regio Rotterdam actief. Ook als onder andere jurist in Den Haag, Gouda en Spijkenisse staan wij voor u klaar.

Als juristen in Leiden lossen wij graag uw juridisch probleem op. Leg uw juridisch probleem vandaag nog voor aan onze kundige juristen in Leiden!