Jurist MKB

Bent u ondernemer en zoekt u naar een jurist? Verweij Juristen zijn een deskundige en betaalbare juristen in het MKB. Wij bieden ondernemers graag gedegen juridische hulp. Leg uw juridische vraag of juridisch probleem bij ons neer en wij geven u een deskundig advies.

Als particulier of ondernemer in het midden- en kleinbedrijf kan het voorkomen dat u in een juridisch conflict belandt. Veel mensen weten niet precies welke wetten, rechten en plichten gelden bij zo’n juridisch conflict. U heeft behoefte aan een heldere, eerlijke en betrouwbare juridische dienstverlening. Meestal begint u bij het juridisch loket of zoekt u een advocaat. U bent op zoek naar iemand die u van juridische informatie en juridisch advies kan voorzien en natuurlijk wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn. Als jurist MKB neemt Verweij Juristen deze zorg graag uit handen. Wij geven u praktische informatie en juridische hulp op maat. Als jurist MKB kunnen wij u adviseren op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en diverse andere juridische zaken.

Blijkt dat u toch een advocaat nodig heeft? Dan kunnen wij u verwijzen naar één van onze samenwerkende advocaten!

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Hoogwaardig juridisch advies MKB

Verweij Juristen is een MKB jurist die uw zorgen graag uit handen neemt. Uw juridische problemen worden professioneel aangepakt met ons gedegen juridisch advies. De goede, langdurige relatie met onze cliënten vinden wij erg belangrijk. Daarom laten wij niet voor elk contact de teller lopen. Dit is bij veel andere juristen lang niet altijd het geval. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies is bij ons geheel vrijblijvend en gratis.

Wij kunnen onze prijs laag houden doordat we het contact met onze cliënten zo veel mogelijk online en telefonisch afhandelen. Een telefonisch advies is daarnaast ook wel zo snel en gemakkelijk! Ook zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor en dat ziet u terug in onze prijs. Maar een lage prijs is natuurlijk niet alles… Naast een betaalbaar tarief kunt u ook rekenen op onze expertise. U kunt altijd rekenen op onze juridische ondersteuning.

Contact opnemen met Verweij Juristen

Wilt u een bedrijf starten en de kleine lettertjes van een contract bespreken? Of wilt u als startende ondernemer een eerste contract opstellen en heeft u hier hulp bij nodig? Onze juristen staan voor u klaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met uw juridische vragen of juridische kwesties. U kunt ons contactformulier invullen, maar daarnaast zijn we ook bereikbaar via e-mail, telefoon en Skype. Onze MKB jurist neemt binnen 24 uur contact met u op.

Wij horen graag op welk rechtsgebied u onze expertise kunt gebruiken. Wij hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in de hele regio Rotterdam actief. Ook als onder andere jurist in Den Haag, Gouda en Spijkenisse staan wij voor u klaar.