Jurist nodig?

Er kunnen diverse situaties zijn waardoor u een jurist nodig heeft. Verweij Juristen zijn juristen die uw zorgen graag uit handen nemen. Bij een juridisch conflict gaan veel mensen op zoek naar een advocaat, maar in sommige situaties kan een jurist u ook helpen! Blijkt dat u toch een advocaat nodig heeft? Dan kunnen wij u verwijzen naar één van onze samenwerkende advocaten!

Bij Verweij Juristen bent u aan het goede adres wanneer u juridische hulp kunt gebruiken. Wij hebben de expertise, jarenlange ervaring én een betaalbaar tarief. Uw juridische problemen worden professioneel aangepakt met ons gedegen juridisch advies.

Jurist nodig? Wij proberen zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen. Op deze manier kunnen we onze prijs laag houden. Het heeft ook vele voordelen voor u, want hierdoor kunt u snel en gemakkelijk rekenen op juridische hulp. Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Als particulier of ondernemer een jurist nodig?

Het kan voorkomen dat u als particulier of als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf in een juridisch conflict belandt en u de behoefte heeft aan een helder, eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. Heeft u een vast contract en wilt u uw ontslag aanvechten? Of bent u ondernemer en wilt u juist een werknemer op staande voet ontslaan? Wanneer u een jurist nodig heeft, zit u meestal in een situatie die u zelf niet kunt oplossen. Er zijn vragen, u heeft behoefte aan zekerheid en aan iemand die u kunt vertrouwen en de zaken voor u regelt. Verweij Juristen neemt graag deze zorg uit uw handen.

Wij hechten veel waarde aan een goede, langdurige relatie met onze cliënten. Daarom vinden wij het overbodig om voor ieder contact de teller te laten lopen. In onze ogen is een goede prijs- en kwaliteitsverhouding vele malen belangrijker. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen. Wij vertellen u dan graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen met Verweij Juristen

Jurist nodig? Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 een reactie van ons. Wij horen graag op welk rechtsgebied wij u kunnen bijstaan met onze expertise. Leg geheel vrijblijvend vandaag nog uw juridisch probleem aan ons voor!