Jurist Rotterdam

Bent u op zoek naar de expertise van een deskundige en betaalbare jurist in Rotterdam? Voor gedegen, juridische hulp bent u bij Verweij Juristen aan het juiste adres. Wij helpen graag particulieren en ondernemers in Rotterdam met een oplossing op een juridische vraag of juridisch probleem. Wilt u direct meer informatie over ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Als particulier of ondernemer in het midden- en kleinbedrijf kan het voorkomen dat u in een juridisch conflict belandt. Het is dan bij veel mensen lang niet altijd duidelijk welke wetten bij een juridisch conflict gelden. De eerste stap die daarom vaak wordt gezet, is contact opnemen met het juridisch loket of op zoek gaan naar een advocaat in Rotterdam. Veel mensen weten niet dat in veel gevallen een jurist ook de oplossing op uw juridisch probleem kunt hebben. Verweij Juristen neemt daarom graag uw zorgen uit handen en kan u voorzien van praktische informatie en juridische hulp op maat. Blijkt na ons gesprek toch dat u een advocaat nodig heeft? Dan kunnen wij u verwijzen naar één van onze samenwerkende advocaten!

Niet ieder juridisch probleem of conflict is hetzelfde. Onze juristen in Rotterdam kunnen u daarom adviseren op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en diverse andere juridische kwesties. Wij geven u graag juridisch advies bij onder andere ontslag op staande voet of ontslag met wederzijds goedvinden.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Goedkope jurist Rotterdam voor particulieren en MKB

Van onze juristen in Rotterdam kunt u professionele juridische hulp verwachten. Daar hoeft u zeker niet de hoofdprijs voor te betalen. Wij vinden de goede en langdurige relatie met onze cliënten namelijk veel belangrijker. Daarom laten wij niet voor elk contact de teller lopen. Wij bieden u een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een eerste adviesgesprek, een eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies is bij ons, in tegenstelling tot veel advocatenkantoren, geheel vrijblijvend en gratis.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen én zijn gevestigd in een bescheiden kantoor. Dit zorgt ervoor dat wij onze kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Dat ziet u terug in onze prijs! Maar wij staan niet alleen bekend als goedkope juristen, want onze expertise is veel belangrijker. Daarom kunt u bij ons rekenen op onze deskundige juridische dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heeft u te maken met een juridisch conflict en wilt u daarom uw zaak voorleggen aan een expert? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via e-mail, telefoon en Skype. Wij garanderen dat onze juristen in Rotterdam binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie.

Wij horen graag op welk rechtsgebied u onze expertise kunt gebruiken. Wij hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in de hele regio Rotterdam actief. Ook als onder andere jurist Den Haag, jurist Alphen aan den Rijn en jurist Capelle aan den IJssel staan wij voor u klaar.

Als juristen in Rotterdam lossen wij graag uw juridisch probleem op. Leg uw juridisch probleem vandaag nog voor aan onze kundige juristen in Rotterdam!