Jurist Schiedam

Juridisch advies nodig en bent u op zoek naar de expertise van een betaalbare, deskundige jurist in Schiedam? Dan bent u bij Verweij Juristen aan het goede adres. Onze juridisch adviseurs kunnen u voorzien van gedegen juridische hulp. Zowel ondernemers als particulieren kunnen hun juridische vraag of juridisch probleem aan ons voorleggen. Hiervoor hoeft u absoluut niet de hoofdprijs te betalen.

De goede, langdurige relatie met onze cliënten vinden wij namelijk veel belangrijker. Daarom laten wij niet voor elk contact de teller lopen. Een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies is bij ons geheel vrijblijvend en gratis. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Juridisch probleem in Schiedam

Als ondernemer, maar ook als particulier, kan u in een juridisch conflict belanden. Het is dan niet uitzonderlijk dat u niet weet welke wetten gelden bij zo’n conflict. De meeste mensen gaan daarom op zoek naar een advocaat in Schiedam, maar een advocaat is niet altijd nodig in iedere situatie. In sommige gevallen kan een jurist u ook helpen! Een jurist kan u voorzien van juridische informatie en juridisch advies. Wij vertellen u wat uw rechten en plichten zijn en nemen uw zorg graag uit handen.

Blijkt toch dat u een advocaat nodig heeft? Dan verwijzen wij u naar één van onze samenwerkende advocaten. U bent dus altijd verzekerd van de hulp die u nodig heeft.

Betaalbare jurist Schiedam

Zoals eerder al benoemd, vinden wij het niet nodig om voor ieder contact de teller te laten lopen. De relatie met onze cliënten vinden wij vele malen belangrijker. Wij kunnen onze prijs laag houden, doordat we zo veel mogelijk online en telefonisch afhandelen. Wij zijn dan ook gevestigd in een bescheiden kantoor en zijn daarom in staat om onze kosten laag te houden.

Bij ons kunt u rekenen op onze expertise én een betaalbaar tarief. Onze juristen in Schiedam kunnen u adviseren met diverse zaken op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsrecht. Bij een zaak, zoals ontslag op staande voet, adviseren wij u graag over uw rechten en plichten.

Neem contact met ons op

Heeft u een jurist in Schiedam nodig? Wilt u een juridisch document laten opstellen of laten controleren? Of wilt u een zaak aan ons voorleggen? Dan bent u aan het juiste adres, want ons juridisch team staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor uw juridische vragen. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, maar wij zijn ook bereikbaar per e-mail, telefoon of Skype. Onze juristen in Schiedam komen binnen 24 uur bij u terug met een reactie.

Wij horen graag op welk rechtsgebied u onze expertise kunt gebruiken. Als juristen in Schiedam lossen wij graag uw juridisch probleem op. Leg uw juridische zaken vandaag nog voor aan onze deskundige én betaalbare juristen!

Ook als onder andere jurist in Den Haag, Gouda en Rotterdam staan wij voor u klaar.