Jurist Vlaardingen

Bent u op zoek naar een deskundige jurist in Vlaardingen? Dan bent u bij Verweij Juristen aan het goede adres voor gedegen juridische hulp. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers in Vlaardingen bij een juridische vraag of juridisch probleem.

De goede, langdurige relatie met onze cliënten vinden wij erg belangrijk. Daarom vinden wij het, in tegenstelling tot andere juristen- of advocatenkantoren, niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Wij vinden een goede prijs-kwaliteitverhouding een vereiste van onze diensten. Een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies is bij ons geheel vrijblijvend en gratis is. Ook kunnen we onze prijs laag houden doordat we proberen zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen. Daarnaast zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor. Dat ziet u terug in onze prijs!

Leg uw juridische vraag of probleem aan ons voor en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Jurist in Vlaardingen voor particulieren en MKB

Bent u als particulier of ondernemer in een juridisch conflict belandt? Dan zult u niet de enige zijn die niet precies weet welke wetten gelden. Daarom is het verstandig om de hulp van een betrouwbare en ervaren jurist in te schakelen.

Verweij Juristen is jurist in Vlaardingen en neemt deze zorg graag uit handen. Wij geven u gedegen juridisch advies, waarmee uw juridische problemen professioneel worden aangepakt. Van onze juristen in Vlaardingen kunt u professionele juridische hulp verwachten.

Blijkt u na ons kennismakingsgesprek toch de expertise van een advocaat nodig te hebben? Dan brengen wij u in contact met één van onze samenwerkende advocaten.

Neem contact met ons op

Er kunnen diverse problemen voordoen die vragen om juridische hulp. Voorbeelden daarvan zijn ontslag op staande voet en verborgen gebreken. Wij kunnen u bijstaan op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en meer. Wilt u de zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren? Dan staat ons juridisch team voor u klaar! Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, telefoon of Skype. Wij garanderen dat onze juristen in Vlaardingen binnen 24 uur bij u terugkomen met een reactie.

Wij horen graag op welk rechtsgebied u onze expertise kunt gebruiken. We hebben een vestiging in Rotterdam, maar zijn in de hele regio Rotterdam actief. Als juristen in Vlaardingen lossen wij graag uw juridisch probleem op. Leg uw juridisch probleem vandaag nog voor aan onze betaalbare, maar vooral kundige juristen! Ook als onder andere jurist in Rotterdam, Den Haag en Spijkenisse staan wij voor u klaar.