Advocaat Letselschade

Bent u op zoek naar een betaalbare en deskundige advocaat letselschade ? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Heeft u letselschade opgelopen op werk, in het verkeer door toedoen van een ander of door een medische fout? Neem direct contact met ons op. Onze juristen kunnen u vanaf het begin van het traject kosteloos begeleiden en bijstaan, zodat u zich zo veel mogelijk kunt richten op uw herstel.

Van belang is dat u met behulp van een kundige jurist een dossier opbouwt waarin uw schade zo goed mogelijk wordt uiteengezet en bijgehouden. Hiermee voorkomt u dat er in een later stadium discussie ontstaat over de vraag of uw klachten het gevolg zijn van het ongeval.

Onze aanpak is persoonlijk en gericht op een zo goed mogelijke afwikkeling van uw zaak tegen de aansprakelijke partij of haar verzekeraar. Met persoonlijke aandacht en aanpak bedoelen wij dat u altijd direct in contact bent met uw jurist(e) zonder dagenlang hoeven te wachten dat u teruggebeld wordt. Verder geven onze cliënten aan dat onze aanpak persoonlijk is omdat wij bij mensen thuiskomen voor een intakegesprek en onze juristen een groot empathisch vermogen hebben. Is het nodig dat wij gedurende het traject weer bij u langs moeten komen? Dan doen wij dit uiteraard graag.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Is de aansprakelijkheid erkend door de wederpartij? Dan kunnen wij onze diensten kosteloos aan u aanbieden. Wij houden namens u de wederpartij namelijk ook aansprakelijk voor de buitengerechtelijke kosten. Buitengerechtelijke kosten zijn kosten van onze diensten aan u en hiervan sturen wij een nota naar de wederpartij. Hierdoor hoeft u geen juridische kosten te maken en dus niets in te leveren van uw schadevergoeding.

In veel gevallen kunnen wij voor onze cliënten een minnelijke regeling treffen met de wederpartij. Een minnelijke regeling houdt in dat u en de wederpartij een schikking treffen zodat een gang naar de rechter niet nodig is. Bent u het echter niet eens over de hoogte van de vergoeding of erkent de wederpartij geen aansprakelijkheid? Dan bespreken wij graag met u uw kansen voor een rechtszaak. Ook in dat proces kunnen wij u begeleiden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u begeleid wordt door iemand die alle details van uw zaak kent.

Wij zien vaak dat mensen zelf in contact zijn met bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij om schadevergoeding te krijgen. Vaak lopen zij vast of vinden zij dat de verzekeringsmaatschappij een onredelijke houding heeft. Ook in dat geval nemen wij de behandeling van u zaak over. Indien de aansprakelijkheid erkend is, kunnen wij onze diensten ook dan geheel kosteloos aan u aanbieden.

Verweij Juristen staat u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Gratis letselschade advies

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.