Ontslag aanvechten

Wanneer u ontslag krijgt komt er veel op u af. Het wegvallen van een vast inkomen brengt veel onzekerheid met zich mee. Wellicht vraagt u zich af of de gronden voor uw ontslag terecht zijn geweest en of u uw ontslag kunt aanvechten. Er zijn verschillende redenen waardoor u ontslagen kunt worden. Zo kunt u worden ontslagen wegens bedrijfseconomische redenen, is er sprake van een verstoorde arbeidsrelatie, kunt u op staande voet ontslagen worden of misschien krijgt u wegens ziekte geen vast contract na een tijdelijk contract. Met de hulp van een jurist of advocaat krijgt u hulp op maat om uw baan te houden. Ook kunnen we u van hulp voorzien bij een dreigend ontslag en u direct advies op maat geven.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Wij kunnen voor u bepalen op welke punten goed verweer te voeren is tegen het ontslag en brengen dit optimaal naar voren. We kijken daarbij zowel naar de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Ons team heeft ruime kennis van de jurisprudentie in ontslagrecht. Daarom kunnen we goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is. We beoordelen hierbij ook realistisch of een vernietiging van het ontslag haalbaar is.

Daarnaast kunnen wij u helpen om tot een schikking te komen met uw werkgever. U kunt hierbij denken aan uw ontslag vervangen door een beëindiging met wederzijds goedvinden, de zogenaamde vaststellingsovereenkomst. Uiteraard zullen wij tot het uiterste gaan om uw recht op WW veilig te stellen en stoppen wij niet voordat wij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Een ontslag met succes, waardoor u het recht op een WW-uitkering houdt.

Hoeveel betalingen in loon en een eventuele ontslagvergoeding nog bereikt kunnen worden, is mede afhankelijk van hoe sterk uw zaak is. Om deze reden is het verstandig om een jurist in te schakelen met verstand van zaken. Verweij Juristen staat u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie.

Gratis arbeidsrecht advies

Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten. Daarom vinden we het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Het eerste adviesgesprek, telefoongesprek of e-mailadvies is dan ook geheel vrijblijvend én gratis. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen. Hierna kunt u besluiten of wij de partij voor u zijn.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbaar en kundig juridisch advies bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres. We helpen u graag om een onterecht ontslag op staande voet terug te draaien. Of om het recht op ontslagvergoeding aan te vechten, zodat u krijgt wat u toebehoort.