Ontslag aanvechten

Bij Verweij Juristen begrijpen wij dat er veel op u afkomt wanneer u ontslag krijgt. Een ontslag brengt veel emotie en onzekerheid met zich mee, en natuurlijk vragen. Had uw werkgever een goede reden, belangrijker, een gegronde reden voor uw ontslag? Kunt u uw ontslag aanvechten? En meer.

Er zijn verschillende redenen waardoor u ontslagen kunt worden. Zo kunt u worden ontslagen wegens bedrijfseconomische redenen (bedrijfseconomisch ontslag), bij een verstoorde arbeidsrelatie kunt u op staande voet ontslagen worden, of misschien krijgt u wegens ziekte (langdurige arbeidsongeschiktheid) geen vast contract na een tijdelijk contract. Met een jurist van Verweij Juristen krijgt u de hulp op maat om uw baan te kunnen behouden. Ook kunnen we u bij een dreigend ontslag van hulp en een direct advies op maat voorzien.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Waarom Verweij Juristen?

Uw ontslag aanvechten? Verweij Juristen helpt u! Wij kunnen voor u bepalen op welke punten goed verweer te voeren is en brengen dit optimaal naar voren. Bij Verweij Juristen kijken we naar zowel de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Ons team heeft ruime kennis van de jurisprudentie in ontslagrecht. Daarom kunnen we goed inschatten welk verweer doel kan treffen. We maken hierbij ook realistisch oordeel of een vernietiging van het ontslag binnen de specifieke situatie haalbaar is. 

Daarnaast kunnen wij u helpen om tot een schikking te komen met uw werkgever. U kunt hierbij denken aan het vervangen van uw ontslag, met instemming van de werknemer en werkgever, door een beëindiging met wederzijds goedvinden, de zogenoemde vaststellingsovereenkomst. Vanzelfsprekend zullen wij tot het uiterste gaan om uw recht op WW veilig te stellen en stoppen wij niet voordat wij een maximaal resultaat voor u bereikt hebben. Een ontslag met welslagen, waardoor u het recht op een WW-uitkering houdt. 

Hoeveel loonbetalingen en een mogelijke ontslagvergoeding nog bereikt kunnen worden, is mede afhankelijk van hoe sterk uw zaak is. Om deze reden is het verstandig om een goede jurist in te schakelen. Verweij Juristen staat u graag bij. Uw ontslag aanvechten? Twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. Binnen 24 uur ontvangt u van ons respons.

Ontslag aanvechten met gratis arbeidsrecht advies

U wilt uw ontslag aanvechten en een eerlijke en betaalbare hulp bij ontslag ontvangen? Verweij Juristen! Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten. Daarom vinden we het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Het eerste adviesgesprek, telefoongesprek of e-mailadvies is daarom geheel vrijblijvend. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem rondom ontslag aanvechten aan ons voorleggen. Hierna kunt u besluiten of wij de juiste partner voor u zijn.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor. Waarom? Dit helpt ons onze kosten te verlagen. Hierdoor kunnen wij u weer helpen bij uw ontslag aanvechten tegen lagere juridische kosten. Voor betaalbaar en kundig juridisch advies bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres. Uw recht op ontslagvergoeding of een onterecht ontslag op staande voet aanvechten? Wij helpen u, zodat u krijgt wat u toebehoort.

Gratis arbeidsrecht advies

Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten. Daarom vinden we het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Het eerste adviesgesprek, telefoongesprek of e-mailadvies is dan ook geheel vrijblijvend én gratis. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen. Hierna kunt u besluiten of wij de partij voor u zijn.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbaar en kundig juridisch advies bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres. We helpen u graag om een onterecht ontslag op staande voet terug te draaien. Of om het recht op ontslagvergoeding aan te vechten, zodat u krijgt wat u toebehoort.