Rechtsbijstand

Rechtsbijstand van Verweij Juristen bestaat uit hulp bij juridische conflicten. De juridische kosten kunnen bij deze situaties al snel hoog oplopen. Als u op zoek bent naar rechtsbijstand, zit u in een situatie waar u niet zonder hulp uit komt. U bent dan ook op zoek naar deskundige en betaalbare juristen. Zoek niet verder! Verweij Juristen voorziet u van betaalbaar juridisch advies met onze rechtsbijstand.

Als u juridische hulp of rechtsbijstand nodig heeft, zit u meestal in een situatie die u zelf niet kunt oplossen. Er zijn vragen, u heeft behoefte aan zekerheid en aan iemand die u kunt vertrouwen en de zaken voor u regelt. Verweij Juristen neemt graag deze zorg uit uw handen. Als rechtsbijstand kunnen wij u helpen bij conflicten bij werk en inkomen, consument en wonen en meer!

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Neem contact met ons op voor rechtsbijstand

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen, een juridisch document laten opstellen of laten controleren of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kunnen u bij iedere stap in het juridische proces voorzien van juridische informatie. Aarzel dan ook niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. Onze juristen staan voor u klaar om u te ondersteunen met rechtsbijstand. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie. Wij horen graag op welk rechtsgebied wij u kunnen bijstaan met onze expertise. Leg geheel vrijblijvend vandaag nog uw juridische vragen aan ons voor.

Deskundig & betaalbaar juridisch advies

Moet u wel voor een advocaat kiezen voor uw rechtsbijstand? Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten. We vinden het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Om deze reden is een eerste rechtsbijstand adviesgesprek, eerste telefoongesprek of een eerste e-mailadvies m.b.t. juridische conflicten bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij het juridische proces zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen.

De Verweij Juristen rechtsbijstand in Rotterdam heeft een landelijke dekking. Hierdoor wordt u voorzien van juridische informatie, zonder dat u constant op bezoek moet bij uw advocaat. Voor een advocaat familierecht of een advocaat arbeidsrecht hoeft u dus niet het hele land door te reizen. Neem direct contact op om erachter te komen wat wij op het gebied van juridische hulp voor u kunnen betekenen.