Scheidingsadvocaat Naaldwijk

Bent u gevestigd in Naaldwijk en op zoek naar een deskundige, betrokken maar ook betaalbare scheidingsadvocaat? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Het personen- en familierecht is een veel omvattend rechtsgebied en betreft grote materiële en immateriële belangen. Conflicten in persoonlijke sfeer of in (familie)relaties kunnen dan ook hoog op lopen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Doorgaans wordt uw loon op een vaste dag, wekelijks, 4 wekelijks of maandelijks gestort op uw bankrekening. Gebeurt dit meer dan drie dagen later dan wanneer het normaal op uw rekening moet staan, is er feitelijk al sprake van achterstallig loon. Wij kunnen voor u beoordelen of er in uw specifieke situatie daadwerkelijk sprake is van achterstallig loon. Als wij constateren dat er in uw geval sprake is van achterstallig loon kunnen wij deze voor u vorderen bij uw werkgever en indien dit nodig mocht zijn, bij de kantonrechter. De wettelijke termijn om aanspraak te maken op achterstallig loon is 5 jaar. Tot 5 jaar terug kan er dus achterstallig loon opgeëist worden.

Brief opstellen

Als specialisten op het gebied van arbeidsrecht en onze ruime kennis van jurisprudentie kunnen we goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is. Wij kunnen voor u een krachtige brief opstellen en deze naar uw werkgever sturen indien er sprake is van achterstallig loon. Met de juiste uitleg en verwijzingen naar wet of cao zal een werkgever vaak inzien dat er sprake is van achterstallig loon en overgaan tot betaling. Er hoeft immers ook geen sprake te zijn van opzet aan de kant van de werkgever.

Kantonrechter

Is uw werkgever niet bereid uw achterstallig loon te betalen, ondanks dat wij hem of haar hebben aangeschreven? Dan dwingen wij voor uw een loonvordering af middels een gang naar de kantonrechter. Hierbij doen wij ook een beroep over de wettelijke verhoging op het achterstallig loon inclusief wettelijke rente en eventuele incassokosten. Deze wettelijke verhoging kan al gauw oplopen tot wel 50% over het loon dat u te laat of te weinig hebt ontvangen. Deze zogenaamde loonsverhoging wegens vertraging is bedoeld als stok achter de deur om de werkgever op tijd te laten betalen en achterstallig loon te voorkomen. Indien al deze posten door de kantonrechter aan u worden toegewezen, dekken deze meestal alle juridische kosten die u heeft moeten maken.

Aarzel dus niet als u het vermoeden heeft dat er bij u sprake is van achterstallig loon en neem contact op met ons op zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Gratis arbeidsrecht advies

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.