Samenwerkende scheidingsadvocaat

Gaat u scheiden in Rotterdam? Dan is een deskundige, betrokken maar ook betaalbare scheidingsadvocaat Rotterdam een uitkomst. Bij Verweij Juristen hoeft u niet verder te zoeken voor een goede scheidingsadvocaat in de regio Rotterdam, binnen ons netwerk vinden wij de juiste voor u! Laat onze samenwerkende advocaten helpen bij het goed uit elkaar gaan, waarbij onze samenwerkende scheidingsadvocaat Rotterdam uw scheiding van A tot Z regelen. Van het ontbinden van geregistreerd partnerschap tot een scheiding van tafel en bed.

Het personen- en familierecht is een veelomvattend rechtsgebied en betreft grote materiële en immateriële belangen. Met een scheidingsadvocaat Rotterdam in de arm kunt u met de juiste expertise uw scheiding regelen. Onze samenwerkende scheidingsadvocaat is er vanaf het verzoek tot echtscheiding tot en met de laatste afwikkelingen bij.

Waarom Verweij Juristen?

 • Landelijke Dekking
 • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
 • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
 • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
 • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Uw belangen in goede handen met een scheidingsadvocaat in Rotterdam

Uit elkaar gaan is een proces waarbij emoties vaak hoog opspelen. Deskundig juridisch advies van een ervaren scheidingsadvocaat in Rotterdam is niet enkel aan te raden, maar noodzakelijk in conflicten waarbij grote belangen spelen als bijvoorbeeld alimentatie, gezag over kinderen en omgangsregelingen. Ook indien partijen op goede voet met elkaar leven, is het verstandig om gemaakte afspraken vast te leggen. Een gezamenlijke advocaat zorgt ervoor dat u in goed overleg uit elkaar gaat. Een scheidingsadvocaat Rotterdam komt dan ook altijd van pas.

Dankzij ons netwerk van specialisten op het gebied van het personen- en familierecht kunt u erop vertrouwen dat uw belangen bij ons in goede handen zijn. Onze samenwerkende scheidingsadvocaten kijken samen met u wat de gewenste oplossing is. Hierbij kijken we ook altijd naar de mogelijkheid om tot een oplossing te komen zonder een langdurige en kostbare procedure. Mocht het toch komen tot een procedure, dan begeleiden zij u hierbij en zorgen voor een juiste afwikkeling van zaken. In alle gevallen zoeken zij naar een adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost.

De samenwerkende echtscheidingsadvocaten in Rotterdam van Verweij Juristen staan u graag bij in deze voor u moeilijke tijden. Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat onze samenwerkende echtscheidingsadvocaten voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of per e-mail, Skype of telefoon. Wij trachten er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

Gratis advies personen- en familierecht

Bij welke onderdelen kunnen wij u helpen als scheidingsadvocaat

U wilt een echtscheiding aanvragen? Dan zijn er verschillende onderdelen die u moet afwikkelen voordat u compleet gescheiden bent. Bij Verweij Juristen helpen onze samenwerkende scheidingsadvocaten u bij onderstaande onderdelen:

 • Het opstellen van het ouderschapsplan
 • Een alimentatie berekening
 • Het uitzoeken van de huwelijkse voorwaarden
 • De financiële regeling betreft de echtelijke woning
 • Verdeling van het opgebouwde pensioen
 • Voorlopige voorzieningen totdat de scheiding officieel is
 • De procedure bij de rechtbank

Gratis advies personen- en familierecht

Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Rotterdam of ergens anders? Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten. Dit is de reden dat we niet voor elk contact met een scheidingsadvocaat de teller laten lopen. Wij bieden u altijd een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Om die reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies, in tegenstelling tot veel advocatenkantoren, bij ons geheel vrijblijvend en gratis.

In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze samenwerkende goedkope advocaten echtscheiding komen veelal binnen 24 uur bij u terug met antwoord.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Regelingen rondom scheiden met kinderen, ontbinding geregistreerd partnerschap of hulp nodig bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant? Voor betaalbaar en kundig juridisch advies bent u bij de samenwerkende echtscheiding advocaten van Verweij Juristen in Rotterdam aan het goede adres.