Strafrecht advocaat

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Rotterdam en op zoek naar een betaalbare en deskundige strafrechtadvocaat? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Het strafrecht is een rechtsgebied dat ver ingrijpende gevolgen op uw dagelijkse leven kan hebben, indien u hiermee onverhoopt in aanraking komt. Een overheidsoptreden als een aanhouding, voorlopige hechtenis of een huiszoeking zijn ingrijpende gebeurtenissen. Dergelijke situaties hebben niet enkel op u maar ook op uw directe omgeving een grote impact en kunnen dan ook voor veel onrust in de persoonlijke sfeer zorgen.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Strafrecht advocaat Rotterdam

Een strafrechtelijke vervolging heeft dan ook nagenoeg altijd verstrekkende gevolgen. Te denken valt aan het voldoen van een hoge geldboete, een langdurige ontzegging van de rijbevoegdheid of het uitzitten van een gevangenisstraf. Daarbij kunt u langdurig last hebben van een strafblad indien u daadwerkelijk veroordeeld wordt voor een strafbaar feit. Het hebben van een strafblad kan direct nadelige gevolgen hebben voor de uitoefening van bepaalde beroepen. Nergens zijn de belangen zo groot als in een strafzaak, onze samenwerkende strafrecht advocaat Rotterdam begrijpen dit maar al te goed. Ons team van samenwerkende strafrechtspecialisten staat zowel cliënten bij die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp als cliënten, die hiervoor niet aanmerking komen. Voor minderjarige verdachten geldt dat rechtsbijstand altijd gratis is. In alle gevallen bent u verzekerd van dezelfde inzet en toewijding en kunt u erop vertrouwen dat u door een goede en deskundige strafrechtadvocaat wordt bijgestaan.

Daarnaast hebben de specialisten binnen ons samenwerkingsverband ruime kennis van de jurisprudentie in het strafrecht advocaat. Daarom kunnen zij goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is. Indien er over wordt gegaan tot vrijspraak stellen zij dan ook alles voor u in het werk om een gepaste schadevergoeding te vorderen, bijvoorbeeld wanneer uw in beslag genomen zaken ten onrechte zijn vernietigd, u niet verder vervolgd wordt of wanneer u bent vrijgesproken.

Gratis deskundig advies over strafrecht advocaat Rotterdam

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Met name in het strafrecht advocaat Rotterdam geldt dat wij meer voor u kunnen doen als u ons in een vroeg stadium inschakelt, de beste verdediging begint immers zo vroeg mogelijk. Wij geven u namelijk naast juridisch advies ook praktische tips en uitleg over de procedures en wat u kunt verwachten. Ook indien u ontevreden bent over uw huidige advocaat omdat deze niet het onderste uit de kan haalt kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Om welk probleem het ook gaat: in het strafrecht advocaat Rotterdam draait het altijd om mensen. Een goede behandeling van uw zaak begint dan ook met een goed persoonlijk contact met u als cliënt. Of u nu ondernemer bent of particulier, werknemer of werkgever, onze samenwerkende strafrechtspecialisten staan u graag bij in de soms moeilijke verhoudingen die er tussen burger en overheid kunnen ontstaan. In alle gevallen zoeken zij naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost. Zij kijken daarbij zowel naar de inhoud en de feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Uiteraard stoppen zij niet voordat zij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Kortom zij staan u graag bij in deze voor u moeilijke tijden.

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie over strafrecht advocaat. Een eerste advies is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend.