Gratis deskundig advies over strafrecht

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. Hierbij is in onze ogen een goede prijs en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek of  e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor, waardoor we in staat zijn om onze kosten laag te houden. En dat ziet u weer terug in de prijs! Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het goede adres.

Strafrechtadvocaat Vlaardingen voor ondernemer en particulier

Met name in het strafrecht geldt dat wij meer voor u kunnen doen als u ons in een vroeg stadium inschakelt, de beste verdediging begint immers zo vroeg mogelijk. Wij geven u namelijk naast juridisch advies ook praktische tips en uitleg over de procedures en wat u kunt verwachten. Ook indien u ontevreden bent over uw huidige advocaat omdat deze niet het onderste uit de kan haalt kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Om welk probleem het ook gaat: in het strafrecht draait het altijd om mensen. Een goede behandeling van uw zaak begint dan ook met een goed persoonlijk contact met u als cliënt. Of u nu ondernemer bent of particulier, werknemer of werkgever, onze samenwerkende strafrechtspecialisten staan u graag bij in de soms moeilijke verhoudingen die er tussen burger en overheid kunnen ontstaan. In alle gevallen zoeken zij naar een snelle, adequate oplossing die u het meeste oplevert en het minste kost. Zij kijken daarbij zowel naar de inhoud en de feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Uiteraard stoppen zij niet voordat zij het maximale resultaat voor u hebben bereikt. Kortom zij staan u graag bij in deze voor u moeilijke tijden.

Contact Verweij Juristen

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefoon. U krijgt altijd binnen 24 uur van ons een reactie. Een eerste advies is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Strafrechtadvocaat Vlaardingen

Bent u als particulier of ondernemer gevestigd in Vlaardingen en op zoek naar een betaalbare en deskundige strafrechtadvocaat? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Het strafrecht Vlaardingen is een rechtsgebied dat ver ingrijpende gevolgen op uw dagelijkse leven kan hebben, indien u hiermee onverhoopt in aanraking komt. Een overheidsoptreden als een aanhouding, voorlopige hechtenis of een huiszoeking zijn ingrijpende gebeurtenissen. Dergelijke situaties hebben niet enkel op u maar ook op uw directe omgeving een grote impact en kunnen dan ook voor veel onrust in de persoonlijke sfeer zorgen.