Juridisch advies al vanaf €89,- excl. btw

U vraagt zich wellicht af hoe het nu komt dat wij zo scherp geprijsd zijn. Bij de gemiddelde advocaat bent u al gauw het drievoudige van ons uurloon kwijt. Waar zit dit hem nu in?

Verweij juristen streeft naar gelijke rechten en kansen voor iedereen. We geloven dat iedereen recht heeft op een goed kwalitatief en betaalbaar juridisch advies. Iedereen moet de gang naar de rechter kunnen maken. Voor de wet is iedereen immers gelijk. Vanuit deze overtuiging streven wij er dan ook naar om voor een scherpe prijs u professionele, maar vooral ook betaalbare rechtshulp op maat aan te bieden. Volgens ons is een goed juridisch advies pas echt goed als het ook een betaalbaar advies is.

Waarom Verweij Juristen?

  • Landelijke Dekking
  • Eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend
  • Onze tarieven zijn transparant, helder en duidelijk
  • Betaalbaar juridisch advies van deskundige juristen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Neem contact op

Wij zijn dan ook een no-nonsense kantoor met een Rotterdamse hands-on mentaliteit en geloven niet in torenhoge juridische kosten. Wij vinden het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen, juist omdat wij veel waarde hechten aan een goede en  langdurige relatie met onze cliënten. Hierbij moet in onze ogen een kwalitatief goed advies toegankelijk en betaalbaar zijn voor iedereen. Om deze reden is een eerste adviesgesprek, eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies in tegenstelling tot veel advocatenkantoren bij ons geheel vrijblijvend en gratis. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen en zijn wij gevestigd in een bescheiden kantoor. Hierdoor zijn wij in staat zijn om onze kosten laag te houden en dat ziet u weer terug in onze prijs.

Wij hanteren een betaalbaar en aantrekkelijk uurtarief van 89,00 € (exclusief BTW). Daarnaast is het in bepaalde procedures mogelijk om met ons een vaste prijsafspraak te maken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een afgesproken percentage van het totaalbedrag dat u vordert.

Voor betaalbare en kundige juridische hulp bent u bij Verweij Juristen dus aan het juiste adres. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de tarieven die wij hanteren en hoe wij u tot dienst kunnen zijn.